Το… πάρτι συνεχίζεται από τον Αστέρα Παστίδας

Εύκολα ή δύσκολα, ο Αστέρας Παστίδας πετυχαίνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη για τον α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας και πλέον περιμένει την στέψη για να επιστρέψει στα σαλόνια. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν αυτή την φορά με 0-2 μέσα στον Άγιο Ισίδωρο επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας, χάρις τα δύο τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και κατάφεραν να διατηρήσουν μακριά τους Παστιδενούς, οι οποίοι μ’ ένα ξέσπασα στο τέλος του ματς, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Ο Πάπα στο 60′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έγραψε το 1-0, ενώ στο 70′ ο Κυρίτσης πέτυχε το 2-0 που ήταν και η σφραγίδα της νίκης για τους παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Αχιολάς, Ροδίτης

Συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος: Π. Αναστασάς, Μόσχου, Βονάκης, Δημητράκης, Στραβογιάννηςς (60′ Σ. Αναστασάς), Κουτούλης, Μ. Γεωργαλλής, Διακοπαρασκευάς, Μόσχου, Σάββενας (80′ Παπαπαναγιώτου), Α. Γεωργαλλής

Αστέρας: Σαχινίδης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Λιαμής (63′ Πατηνιώτης), Καλαγρής, Αμοιρόπουλος, Πολυχρόνης (82′ Ζερβός), Αμπελάς, Πάπα, Αντωνιάδης (68′ Κυρίτσης)