Διπλό στην Λέρο και στο +5 ο Απόλλων Απολλώνων

Σημαντική νίκη που του δίνει την δυνατότητα να βρίσκεται πλέον στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη (με παιχνίδι παραπάνω από τον Καλυμνιακό που την οριοθετεί) πέτυχε ο Απόλλων Απολλώνων, καθώς επικράτησε με 0-3 μέσα στην Λέρο επί της τοπικής ΑΕΛ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Γνωρίζοντας πως έχει μια “χρυσή” ευκαιρία ενάντια στον ουραγό της βαθμολογίας να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ο Απόλλων μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 6ο λεπτό με τον εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημητρόπουλου να κάνει το 0-1.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30′) ο Μακαρούνας έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Τσάτσου και διατήρησε το μηδέν για την ομάδα του και έτσι οι Απολλωνιάτες πήγαν με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55′) και πάλι οι Λεριοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο το σουτ από τον Φουντή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Οι κυανόλευκοι ήταν πιο εύστοχοι και στο 60′ με το σουτ από τον Λολάκη έκαναν το 0-2 και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Η αποβολή του Σκούμπρου με δεύτερη κίτρινη στο 65′ που άφησε με δέκα τον Απόλλωνα, δεν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Χάσταλη, οι οποίοι σημείωσαν το 0-3 με τον Διακουράκη και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Διαιτησία: Δημαράκης, Πατσιαούρας, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κωστόπουλος, Νικολάου (75′ Καρνέσης), Βασιλείου (50′ Φουντουκάκης), Γιαννουκάς, Πέρος, Τσάτσος, Ηλίας, Μεραμπελιώτης, Καρπαθάκης (65′ Πλόχωρος), Φουντής, Καράγκιολας

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Μακαρούνας Μ., Δημητρόπουλος, Χατζηκυριάκος, Σκούμπρος, Λαθούρης, Κυριακάκης, Λολάκης, Διοκουράκης, Γεωργαλλής (78′ Γεωργίου), Παπαχριστοδούλου (60′ Ισκάς)