Ετοιμάζεται για Πόρτλαντ η Νικόλ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ (17-20/3) έχει ξεκινήσει.

Η κορυφαία διοργάνωση του χειμώνα αποτελεί διακαή πόθο αθλητών του πλανήτη και φυσικά των Ελλήνων, που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της διοργάνωσης των ΗΠΑ. “Πλέον τελείωσαν οι αγώνες και τα ταξίδια και επικεντρωνόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι σημαντικά ενόψει του Παγκοσμίου”, είπε η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, που φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,81 μ., που είναι η τρίτη επίδοση στον κόσμο και την φέρνει στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

“Σε γενικές γραμμές η σεζόν εξελίχθηκε καλά. Θα ήθελα στους αγώνες που προηγήθηκαν να έχω σημειώσει μία ακόμη καλύτερη επίδοση, ωστόσο δεν είχα τον συναγωνισμό, που θα ήθελα”, συμπλήρωσε η “χάλκινη” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ανοιχτού στο Πεκίνο.

Η 30χρονη πραγματοποίησε πέντε αγώνες στη σεζόν (4,71 μ., 4,76 μ., 4,65 μ., 4,81 μ., 4,71 μ.) στους οποίους έδειξε σταθερότητα και συνέπεια σε μεγάλα άλματα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έχει την δεύτερη επίδοση στον κόσμο με 4,90 μ.,  θα διεκδικήσουν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, στο Παγκόσμιο, σε ένα αγώνισμα, όπου με βάση τις φετινές εμφανίσεις των αθλητριών ανά τον κόσμο φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε ελληνοαμερικανική κόντρα.

Segas.gr