Δεν γίνεται το ΑΕΚ-Ατρόμητος

Έστω και δυο ώρες πριν τη σέντρα, οριστικοποιήθηκε η απόφαση ότι το ΑΕΚ-Ατρόμητος δεν θα γίνει. Ματαίωση ολόκληρης της διοργάνωσης του Κυπέλλου υπονόησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα, μπορεί να πλησιάσαμε (κυριολεκτικά) στο παρά πέντε, αλλά τελικά ελήφθη απόφαση για την τύχη του ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Όπως ανακοινώθηκε από την «Ένωση» δυο ώρες πριν τη σέντρα, είναι οριστικό πλέον ότι ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου δεν θα διεξαχθεί σήμερα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μιλάμε απλώς για αναβολή, αλλά για οριστική ματαίωση τόσο του αγώνα, όσο και ολόκληρης της διοργάνωσης.

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί η Όλγα Γεροβασίλη κατά την έξοδο από το υπουργικό συμβούλιο. Δημοσιογράφος λοιπόν που είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, την ρώτησε: «Τι θα γίνει, θα σηκώσω το Κύπελλο»; Και τότε η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε χαρακτηριστικά: «Μπα. Ούτε εσύ, ούτε εγώ θα το σηκώσω. Γενικά Κύπελλο δεν βλέπω να υπάρχει».

Η λιτή ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή».

sport-fm.gr