“Κέρασε” γκολ ο Χατζησουλεϊμάν και επικράτησε ο Αντίμαχος

Με τον Χατζησουλειμάν να σκοράρει ανήμερα των γενεθλίων του στο 55′ και τον Μπεκιρλάρι στο 73′ να διαμορφώνει το 2-0 ο Αντίμαχος επικράτησε της ΑΕΡΑ με πολύ καλή εμφάνιση και εξαιρετική κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Εικόνα

Αντίμαχος

ήταν από την αρχή το αφεντικό της αναμέτρησης και με πολύ καλή κυκλοφορία προσπάθησε από τα πλάγια να πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

Παπανικολάου , Μποιλής και Χατζησουλειμάν απείλησαν για τους κόκκινους με αποκορύφωμα την φάση του 41′ όταν  ο Θωνιάτης με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσβετκόφσκι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα και κατάφεραν στο 55′ να πάρουν προβάδισμα όταν μετά από κάθετη πάσα του Παπανικολάου ο Χατζησουλειμάν νίκησε τον πολύ καλό Τσβετκόφσκι για το 1-0.

Ο Αντίμαχος είχε τον πλήρη έλεγχο , βρήκε τα κενά στην άμυνα του ΑΕΡΑ και στο 73′ ο Μπεκιρλάρι μετά από κάθετη πάσα του Παπανικολάου έκανε το 2-0 με τους κόκκινους μάλιστα να αστοχούν και σε πέναλτι στο 80′ με τον Συνεσίου να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα : 

8′ Κάθετη πάσα του Χατζησουλειμάν ο Παπανικολάου βρέθηκε απέναντι από τον Τσβετκόφσκι έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΑΈΡΑ να αποκρούει.

17′ Κάθετη πάσα του Βλαντιμίροφ στον Μποιλή ο οποίος έκανε το σουτ στη κίνηση με τον Τσβετκόφσκι να διώχνει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.

26′ Δυνατό σουτ του Παπανικολάου η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσβετκόφσκι.

38′ Σέντρα του Καντιμοίρη από δεξιά,  κεφαλιά του Μασάδο η μπαλά πέρασε άουτ.

41′ Κάθετη πάσα του Παπανικολάου στον Θωνιάτη το σουτ του οποίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσβετκόφσκι.

Ημίχρονο

55′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Παπανικολάου στον Χατζησουλειμάν που βρέθηκε απέναντι από τον Τσβετκόφσκι και πέρασε τη μπάλα από πάνω του για το 1-0.

60′ Δυνατό σουτ του Ζιώγα έδιωξε στην δεξιά του γωνία ο Τσβετκόφσκι.

62′ Σουτ του Μπεκιρλάρι μέσα από την περιοχή έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Τσβετκόφσκι.

70′ Αντεπίθεση για τον ΑΈΡΑ, ο Νικολής έκανε το σουτ με τον Μιαούδη να αποκρούει.

73′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Παπανικολάου στον Μπεκιρλάρι που βρέθηκε απέναντι από τον Τσβετκόφσκι και τον πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

74′ Απέναντι από τον Μιαούδη ο Επιφάνης , έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αντίμαχου.

80′ Παράλληλη πάσα του Μπεκιρλάρι στον Χατζησουλειμάν,  ο Κασιώτης τον ανέτρεψε με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου που έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσβετκόφσκι.

88′ Δυνατό σου του Μασάδο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Κορυφαίοι

Καλύτεροι από πλευράς νικητών οι Παπανικολάου, Μπεκιρλάρι,  Χατζησουλειμάν και Θωνιάτης ενώ για την ΑΕΡΑ ξεχώρισαν οι Τσβετκόφσκι και Νικολής.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Δημαράκης και Αλέκος

Οι συνθέσεις 

Αντίμαχος: Μιαούδης, Καράλιαμης (64′ Κορκής), Ιωαννίδης, Σωτίρι , Θωνιάτης, Ζιώγας , Μπεκιρλάρι , Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου (83′ Ανδρογιώργης ), Βλαντιμίροφ, Μποιλής Μ. (73′ Συνεσίου )

Α.Ε.Ρ.Α: Τσβετκόφσκι,  Μαλλιάκας,  Επιφάνης , Λαουδίκος, Νικολής (73′ Μίγκλης),  Κατσαρής , Κανελλόπουλος (57′ Τομάζος ) Κασιώτης , Καντιμοίρης,  Μασάδο , Κιόττου

giafkasports.gr