Προδρομίδης: “Περιμένουμε τον κόσμο στους δύο εναπομείναντες αγώνες

Ο Βασίλης Προδρομίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι με την Παλλήνη,  την συνέχεια του πρωταθλήματος , αλλά και για το πόσο διαφορετική είναι η τρέχουσα  χρονιά σε σχέση με την περυσινή στην ομάδα μας.

Πόσο σημαντική  ήταν για την ομάδα η νίκη επί της Παλλήνης, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά;

Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Κρατάμε τους δύο βαθμούς.Παίξαμε, όπως φαίνεται και στο βαθμολογικό πίνακα,με την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου.Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα τη νίκη.

Πόσο σας βοηθάει  για τη συνέχεια αυτή η νίκη;

Ήταν σημαντική , γιατί είμαστε κοντά στη βαθμολογία με την ομάδα του Ρεθύμνου και του Μίλωνα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτό μας βοηθάει , έστω με ένα παιχνίδι περισσότερο, να έχουμε μια απόσταση ασφαλείας. Τώρα δουλεύουμε στις προπονήσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον  Πανελλήνιο, που έχουμε στόχο τη νίκη.

Σας έδωσε ώθηση η πολυάριθμη παρουσία του κόσμου στο κλειστό;

Ο κόσμος έκανε τη διαφορά  που είχαμε σε σχέση με την Παλλήνη. Είχαμε τον κόσμο με το μέρος μας και μας ώθησε περισσότερο με τις φωνές του και με τη στήριξή του να θέλουμε παραπάνω τη νίκη  απ΄τον αντίπαλο  όταν το παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρειες.Περιμένουμε τον κόσμο στους επόμενους δύο  εναπομείναντες  έντος έδρας αγώνες.

Μετά την πολύ καλή πορεία που έχει η ομάδα , ιδίως στο δεύτερο γύρο , τί κλίμα επικρατεί στις προπονήσεις;

Το κλίμα όσο υπάρχουν νίκες είναι θετικό και γίνεται ακόμα περισσότερο. Είμαστε πιο αισιόδοξοι για να βλέπουμε τον επόμενο αγώνα , όπως τώρα με τον Πανελλήνιο. Ο τρόπος που  ήρθε  η νίκη με την Παλλήνη μας κάνει να σκεφτόμαστε,  ότι δεν μπορούμε να χάσουμε από κανέναν στην έδρα μας έτσι όπως έχει εξελιχθεί τώρα το πρωτάθλημα.

Μετά την περυσινή πορεία της ομάδας που παρέμεινε στην κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές, πίστευες ότι θα μπορούσε να κοιτάει τα μπαράζ φέτος;

Μετά τον αγώνα με την Παλλήνη και  την αισιοδοξία που είχαμε για να συζητάμε την είσοδό μας στη διαδικασία των μπαράζ,Ήρθαν  στο μυαλό μου στιγμές από το περυσινό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου, όπου μετά από αυτή τη νίκη μπορούσαμε να μιλάμε για την παραμονή.Σίγουρα , είναι δύο διαφορετικές σεζόν. Στις αρχές της φετινής σεζόν δεν το περιμέναμε όλο αυτό. Στόχος μας ήταν η γρήγορη παραμονή.Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Για να διεκδικούμε , όμως την είσοδό μας στα μπαράζ είναι δύο βήματα παραπάνω , μπορεί και τρία  για μια νεανική ομάδα , που βρίσκεται δύο σεζόν στην Α2.Είναι πολύ ευχάριστο αυτό.

Ζεις στιγμές Ορεστιάδας που είχατε ανέβει Α1 , με την φετινή σας προσπάθεια για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου;

Συγκριτικά με την τελευταία μου σεζον στον AΟΟ.H ομάδα μας έπρεπε οπωσδήποτε να βγει στην Α1 … ενώ φέτος με το Ροδίων είμαστε βέβαια όλοι ευχαριστημένοι με την εως τωρα πορεία μας, θα μας ικανοποιούσε και θα ήταν επιβράβευση της δουλειάς μας μια θέση στα μπαράζ,αλλά και αν τερματίσουμε στην 3 ή στην 4 θέση η χρονιά μας θα είναι και πάλι επιτυχημένη.

Ανδρέας Γαβαλάς

rodiwnathlisis.gr