Έλειπε μόνο το γκολ στον Αρχάγγελο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Αρχαγγέλου ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Φοίβο για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

Πρώτος απείλησε ο Άρης με τον Μπαϊρακτάρη το σουτ του οποίου στο 20ο λεπτό έφυγε άουτ, ενώ η απάντηση ήρθε στο 30′ για τους Κρεμαστενούς όταν ο Κοντόγιαννος έκανε το γυριστό μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Λίγο αργότερα (32′) από την σέντρα του Σταμούλη και την προβολή του Μπαϊρακτάρη, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Σε εκδήλωση αντεπίθεσης για τους φιλοξενούμενους στο 37′, ο Δράκος έκανε το άνοιγμα στον Κουδούνη, αλλά το σουτ του από καλή θέση απομακρύνθηκε από τον Ζαρκαδούλα που έδωσε την λύση στην άμυνα του Άρη.

Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος από την ομάδα του Χαρίτου. Σουτ από τον Δημητριάδη στο 38ο λεπτό, ο Ματακάκης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 47′ ο Χατζησάββας σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή, ενώ ο Παλάζης υπό πίεση έκανε το πλασέ στο 48′ και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Ακολούθησε ένα καλό διάστημα των Κρεμαστενών που απείλησαν στο 68′ με την προβολή του Παλάζη που έφυγε άουτ και στο 69′ με την προσπάθεια του ίδιου παίκτη στο δοκάρι.

Από την μεριά τους οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Μαρκόπουλου στο 70′ όπου η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, αλλά και στο 80′ με το συρτό σουτ του Λαμπριανού που είχε την ίδια κατάληξη.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και νικητή, σ’ ένα ματς πάντως με καλό ρυθμό και καλές στιγμές από τις δύο ομάδες.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καραγιάννης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Άρης: Βαρέλης, Συμεωνίδης, Σιέχ, Ζαρκαδούλας (88’ λ.τρ. Θοδωρής), Μαγιόγλου, Δημητριάρης (70’ λ.τρ. Θεοδωρίδης), Σταμούλης, Λαμπριανός, Χατζησάββας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος

Φοίβος: Ματακάκης, Ντόστι, Μήτρου, Φελεγκάκης, Ταφάνι, Μαΐλης, Κοντόγιαννος (77’ Δανάς), Μπάκης (33’ λ.τρ. Φτάκλας), Παλάζης, Κουδούνης, Δράκος (60’ Ορφανίδης)