“Μπλόκαρε” τον Ποσειδώνα η Χάλκη

Δύο βαθμούς άφησε ο Ποσειδών στην “μάχη” του τίτλου και μάλιστα μέσα στην Κάρπαθο. Οι “κυανέρυθροι” ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Χάλκη, ωστόσο παρέμειναν στην κορυφή του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας, αφού στραβοπάτησε και η Κατταβιά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22′ με το σουτ του Μανώλη Σπανού και η απάντηση για την ομάδα του Φραγτκάκη ήρθε με το απ’ ευθείας χτύπημα κόρνερ του Λουκά Τσοπανάκη στο 37′ που ισοφάρισε σε 1-1 και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερα μπήκαν οι Καρπάθιοι στο β’ μέρος και πίεσε για το γκολ το οποίο ήρθε με τον Καζιλιέρη στο 60′ για το 2-1.

Η τελευταία λέξη άνηκε στους φιλοξενούμενους που κατάφεραν στο 70′ με την κεφαλιά του Σαρίκου, έπειτα από σέντρα του Τσοπανάκη, να διαμορφώσουν το τελικό 2-2 και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κάρπαθο.

Διαιτησία: Αντωνάς, Διακοφιλιππής, Σάββενας

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Κούτουλο, Τσιαβέλης, Καραλής, Παύλου, Βασιλειώττης (65′ Βιλανούτσι), Σπανός Εμμ., Μαντικός (71′ Σώζος)

Χάλκη: Παπαθεοδώρου, Δράμης, Κωστίδης, Κυπραίος, Τσοπανάκης, Τσιμπιζίδης, Κόκας (71′ Χειμωνέττος), Τσιώνης (79′ Καρούνιας), Σαρίκος, Γκαμαλέτσος, Μπιζάτης