Χ-αμένη ευκαιρία για την Κατταβιά στις Καλυθιές

Με διπλό στις Καλυθιές η Κατταβιά ήξερε πως θα ανέβει στην κορυφή του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον τοπικό Απόλλωνα.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, οι Καλυθενοί κατάφεραν στο 30′ να κάνουν το 1-0 με το απ’ ευθείας χτύπημα κόρνερ του Νικολού και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά από τον άνεμο.

Το γκολ της ισοφάρισης της Κατταβιάς (1-1) με την κεφαλιά του Σαπαλίδη στο 44′ ανέβασε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων που μπήκαν με στόχο την ανατροπή στην επανάληψη.

Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη, όμως, ήταν αυτή που κατάφερε σε αντεπίθεση να κάνει το 2-1. Σκόρερ ο Γίδαρης με πλασέ μετά από μπαλιά του Σπαχίου.

Μετά το δεύτερο γκολ των κυανοκίτρινων, η ομάδα του Μανώλη Φραντζή πίεσε και είδε σε δύο περιπτώσεις τον Ροδίτη να λέει “όχι” τόσο στην προσπάθεια του Σαπαλίδη στο 73′, όσο και στο πλασέ του Ροδίτη στο 78ο λεπτό.

Ενδιάμεσα (75′) η Κατταβιά είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κώτη για μαρκάρισμα, ωστόσο βρήκε τον τρόπο και με την κεφαλιά στο 88′ του Σαπαλίδη έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Σταυρούλιας, Μοασχάτος

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ροδίτης, Νικολός, Τσακίρης, Ταντίκης, Κυρίτσης, Ζουρούδης, Κουφάλης (70′ Κίτσος), Στάθης (77′ Πασόπουλος), Γίδαρης, Σπαχιού, Μαυρομούστακος

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (71′ Τριπολίτης), Σπύρου, Ζωάννου, Νασόπουλος, Κώτης, Κούρος, Μήτρου, Σαπαλίδης, Παπαστεργής (65′ Αυγέρης), Ντούπης (59′ Μέντος)