“Βύθισε” κι άλλο τον Καλυμνιακό ο Αντίμαχος

Tην εύκολη νίκη με 6-0 πανηγύρισε ο Αντίμαχος κόντρα στον Καλυμνιακό για την Α’ κατηγορία, με τους Καλύμνιους πλέον μετά και την χτεσινή νίκη του Απόλλωνα στην Λίνδο να αναζητούν ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία. (20′ Θωνιάτης ), ( 21′ Χατζησουλειμάν ), (45′, 48′ Συνεσίου), ( 56′ Σωτίρι ), (63′ Γιαλεσάκης) τα γκολ για τους “κοκκινους”.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν μόλις στο 20′ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Θωνιάτη με τον Χατζησουλεϊμάν ένα λεπτό αργότερα να γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Αντίμαχος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων πατούσε εύκολα περιοχή και στο 45′ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Συνεσίου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Συνεσίου μετά από ωραία συνεργασία με Θωνιάτη και Χατζησουλεϊμάν έκανε το 4-0 ενώ στο 56′ με δική του εκτέελεση κόρνερ ο Σωτίρι πέτυχε και πέμπτο τέρμα για τον Αντίμαχο.

Ο Γιώργος Σταμάτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τους μικρότερους σε ηλικία και ο Γιαλεσάκης στο 63′ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Σκαλέρης Γ., Συνεσίου και Μιαούδης ενώ για τον Καλυμνιακό κανείς δεν ξέφυγε απ’ την μετριότητα.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Καραμούτας και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιαούδης, Κορκής (46′ Γιαλεσάκης), Ανδρογιώργης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Σκαλέρης Γ., Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Κόκκαλης (46′ Χατζησταμάτης), Βλαντιμίροφ, Συνεσίου

Καλυμνιακός: Έλληνας, Πάνος, Ζερβός, Κανέλλης, Φράγκος, Κλάψης, Λελέκης, Πιλάτος, Τρικοίλης Γ., Τρικοίλης Σ., Κοτσάνης.

giafkasports.gr