Είχε την ουσία και “άρπαξε” το τρίποντο μέσα στα Μάσσαρι

Πιο ουσιαστικός ο Ηρακλής Μαριτσών στο γήπεδο Μασσάρων, σκόραρε δύο φορές στην επανάληψη και πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι αρκετές απουσίες επηρέασαν σαφέστατα την ομάδα του Σάββα Σταυρίδη που δεν απειλήθηκε ωστόσο καθόλου από τους πράσινους σ’ ένα φτωχό πρώτο μέρος.

Μάλιστα οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο, δημιουργώντας τρεις καλές ευκαιρίες.

Στο 40′ το σουτ του Μπαϊρακτάρη έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Αναγνώστου στο 42′ απόκρουσε το σουτ του Αποστόλη Χατζημανώλη και στο 43′ η μπάλα δεν έκανε την… χάρη στον Πλαγγέτη που την είδε να περνάει ελάχιστα άουτ στο σουτ που επιχείρησε.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τους Μαριτσενούς. Με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ ο Αγγελόπουλος στο 54′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Συνήλθε μετά από κανένα δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα που απείλησε στο 70′ με το σουτ του Λούπου απο πλεονεκτική θέση που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, έπειτα από γύρισμα του Πλαγγέτη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας αύξησε την πίεση του, αλλά οι πράσινοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην αντεπίθεση.

Με την ατομική προσπάθεια και το σουτ του Στεφανάκη μέσα από την περιοχή στο 82′, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Μαρίνοφ απομάκρυνε σωτήρια την μπάλα.

Απ’ την άλλη πλευρά οι κυανόλευκοι είχαν τρεις καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν. Αρχικά στο 84′ με το κόρνερ του Μπάρτζου και την κεφαλιά του Κιλασίν που απομάκρυνε με το κεφάλι ο Φελεσάκης.

Στην συνέχεια στο 87′ ο Πλαγγέτης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Αναγνώστου απομάκρυνε σε κόρνερ και στο 88′ από το κόρνερ του Μπάρτζου και την κακή αντίδραση της άμυνας του Ηρακλή, οι Κιλασίν και Αλιάϊ που σούταραν είδαν τις προσπάθειες τους να σταματάνε πάνω στα σώματα.

Το ματς τελείωσε στο 93′ με το γύρισμα του Τσαλώλη από τα αριστερά και το πλασέ του Βασιλώττου στην κενή εστία που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Στεφανάκης, Τσέτσος

Αστέρας: Μαρίνοφ, Μπάτζος, Χατζημανώλης Απ. (85′ Κρητικός), Κούτρης, Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Λαγοπάτης (80′ Σκούμβρος), Χατζημανώλης Μ. (60′ Λούπος), Διονυσιακόπουλος, Αλιάϊ, Πλαγγέτης

Ηρακλής: Αναγνώστου, Κώτσος (79′ Φελεσάκης), Λορέντζος, Κρητικός, Τσούφιος, Παπακωνσταντής Κ., Τσαλώλης, Αζίζ (83′ Βασιλώττος), Καρίκης (62′ Παπακωνσταντής Μ.), Αγγελόπουλος, Στεφανάκης