Εντυπωσιακός Ευκλής στους Αγίους Αποστόλους

Με το εντυπωσιακό 0-6 πέρασε ο Ευκλής από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικρατώντας του Ροδιακού για τον β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Οι πράσινοι έκαναν το 0-1 στο 5′ με τον Γεωργαντά και στο 30′ ο Μπερετούλης με σουτ έγραψε το 0-2, αφού λίγο πριν (23′) ο ίδιος παίκτης είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέο οριζόντιο δοκάρι με την εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη στο 40′, αλλά ο Σχοινάκης πήρε το “ριμπάουντ” και από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το 0-4 σημείωσε ο Θάνος από κοντά στο 48ο λεπτό, το 0-5 ο Μπερετούλης ξανά στο 50ο λεπτό και το τελικό 0-6 ο Κορκίδας στο 55′ με μακρινό σουτ.

Δοκάρι είχε ο Πουλής στο 85ο λεπτό σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή και έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το γκολ της τιμής.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μαυρουδής, Σάββενας

Συνθέσεις:

Ροδιακός: Λιάνη, Σούλη, Βαγιανάκης (34′ Πατρός), Μάχλης, Μάκρας, Κουλουριώτης, Κλάψης, Τσιτσίρης, Σέντης (57΄Πουλής), Γκρίζης, Ξύπας (57΄Σπανός)

Ευκλής: Σαμολαδάς, Μαντικός, Τομάζος, Κορκίδας, Σχοινάκης, Σφυράκης, Λενιού (57Αγγελής Β.), Γεωργαντάς (61΄Καραμανώλης), Αγγελής Ευ., Μπερετούλης, Παυλίδης (46΄λ.τρ. Θάνος)