Σημαντικός βαθμός για Ακουσίλαο στην Σάλακο

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή “άρπαξε” ο Ακουσίλαος μέσα στο γήπεδο Σαλάκου, μετά το 2-2 με την τοπική Ασπίδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και μάλιστα κατάφεραν με το γκολ του Βολιτάκη στο 30′ να κάνουν το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 38′ ο Παπακωνσταντίνου αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισαν οι πράσινοι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (52′), ο Παστός με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τους κιτρινόμαυρους που πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Στο 75′ και πάλι η ομάδα των Φανών κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σάββενας αυτή την φορά για το 2-1.

Πίεσε για την ισοφάριση ο Ακουσίλαος και στο 88′ κέρδισε νέο πέναλτι και ο Παπακωνσταντίνου ισοφάρισε σε 2-2.

Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ του Παπακωνσταντίνου στην διεκδίκηση με τον Γιορδαμνή και όχι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη. Για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν οι Παστός και Λολάκης.

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Αξιώτης, Κάβουρας, Γιορδαμνής, Ντερομενάης, Κρητικός (68′ Λολάκης), Παστός, Καρασάββας, Βολιτάκης (78′ Βογιατζής), Παπαγεωργίου (72΄ Καραμολέγκος), Σαράντης, Κοκάρης

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Πατάκας (65′ Ντελλάκης), Νικολίτσης (89′ Παπαθεοδώρου), Κουτσουμπάρης, Σάββενας, Τσίγκριλας, Παπανικολάου, Κώστας (46′ Καβουκλής), Μπαδιεριτάκης, Παπακωνσταντίνου, Κουντουράκης