Όργια στ’ Αφάντου από Γεωργαλλή και Κλεάνθη

Καταιγιστικός ήταν ο Κλεάνθη μέσα στ’ Αφάντου στην αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, καθώς οι ροσονέρι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γεωργαλλή (έξι γκολ) επικράτησαν με 4-7 του ΑΕΡΑ.

Η εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο μέρος δεν… προμήνυε σ’ αυτό το φινάλε, αφού οι Αφαντενοί ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Κιόττου στο 9ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα, αλλά ο Γεωργαλλής ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 11ο λεπτό.

Με το αυτογκόλ του Καρίκη στο 18′ ο ΑΕΡΑ πήρε το προβάδισμα με 2-1, ο Γεωργαλλής ισοφάρισε σε 2-2 στο 30ο λεπτό, αλλά οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο υπέρ του 3-2  χάρις το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κιόττου στο 45ο λεπτό της συνάντησης.

Με… φόρα ξεκίνησε το ματς στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ και με την κεφαλιά του Μαλλιάκα στο 50′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-2.

Το σόου το Γεωργαλλή που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο είχε πετύχει δύο τέρματα είχε μόλις αρχίσει. Στο 52′ με κοντινή προβολή μείωσε σε 4-3 και το 65′ με καρέ τερμάτων ο έμπειρος επιθετικός ισοφάρισε σε 4-4 για τον Κλεάνθη.

Με σουτ ο Καρίκης έκανε το 4-5 για το συγκρότημα του Γιώργου Σαββιδάκη στο 70ο λεπτό και μετά την ανατροπή ο Γεωργαλλής είχε ακόμα δύο γκολ στο… τσεπάκι.

Στο 85′ με πλασέ και στο 92′ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 4-7 μέσα στο γήπεδο Αφάντου.

Διαιτησία:  Δουλγέρης, Μπερδεμπές, Λαζός

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Κασιώτης, Μαλλιάκας, Κατσαρής, Λαουδίκος (61′ Τομάζος), Πλύγκος, Επιφάνης, Κιόττου, Καντιμοίρης (73′ Πάλλας), Νικολής (78′ Μασάδο), Τριχιάς

Κλεάνθης: Καστανάκης (46′ λ. τρ. Χειμωνέττος), Δαλκίδης, Καρίκης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής, Σκόρπος (75′ Μπαγιολάρι), Θεοδωρακόπουλος, Γρηγοριάδης, Δραγάτης (81′ Φράνκο), Γιατσιάτσιος