«Το beach soccer έχει περιθώρια ανάπτυξης»

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κοπή πίτας της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Άμμου, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο κ. Γκιρτζίκης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται στην Ομοσπονδία, αλλά και στο μέλλον:  «Και στο beach soccer, αλλά και σε όλους τους τομείς δράσης της ΕΠΟ, έχει συντελεστεί πρόοδος τον τελευταίο καιρό, παρά τα εμπόδια της οικονομικής κρίσης. Συνεχίζουμε  με προσοχή και υπευθυνότητα για να πετύχουμε τις απαραίτητες δομικές διορθώσεις, έτσι ώστε να συμβαδίσουμε με τις εξελίξεις. Το ποδόσφαιρο άμμου έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στη χώρα μας».

Παρόντες ήταν επίσης ο αναπληρωτής πρόεδρος Βαγγέλης Τοπολιάτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Άμμου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Μαζαράκης, τα μέλη της Επιτροπής Παναγιώτης Διακοφώτης και Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοιλεμές, ο έφορος της ομάδας ποδοσφαίρου άμμου Ηλίας Αγγελόπουλος και αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Άμμου και Σάλας.

Ο κ. Μαζαράκης κατά τον χαιρετισμό του τόνισε: «Όλες οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου άμμου, ακολουθούν τους κανονισμούς της ΕΠΟ και από εφέτος κάθε ομάδα υποχρεούται να δηλώνει προπονητή. Ως Ομοσπονδία καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του beach soccer και ιδιαίτερα για την εξεύρεση αγωνιστικών χώρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί κατέληξε σε γυναικεία χέρια, σε παίκτρια του ΑΟ Κεφαληνίας.