Πλύγκος: «Πλέον ο ΟΦΗ παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό»

Ο επιθετικός του Ιαλυσού, Μιχάλης Πλύγκος, που έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του Ηρακλείου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά και για την σημασία της παρουσίας του Νίκου Νιόπλια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Πλύγκος στον Athletic Radio 104,2

Για το αν ο Ιαλυσός έχει ελπίδες για την άνοδο: «Η ομάδα βρίσκεται ακόμα ψηλά και έχουμε μαθηματικά ελπίδες. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Έχει γυρίσει τούμπα το πρωτάθλημα και ακόμα και τώρα όλοι λένε ότι ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο».

Για το αν επηρέασαν τον Ιαλυσό οι συνεχείς αλλαγές προπονητών: «Στο ποδόσφαιρο οι αλλαγές έχουν γίνει συνήθεια, πιστεύω ότι ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες πήραν το βάρος σε όλα τα παιχνίδια και αν παρατηρήσετε ότι ο Ιαλυσός είχε απώλειες βαθμών μόνο με ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία»

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ο ΟΦΗ έρχεται και παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, κερδίζει άνετα τα παιχνίδια. Ο Ιαλυσός πρέπει να προσέξει την άμυνα του και να μην δεχτεί εύκολα γκολ. Ο ΟΦΗ παίζει με την ψυχολογία και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα».

Για την βαθμολογική ανάκαμψη του ΟΦΗ: «Αν σκεφτείτε ότι ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω από την κορυφή ακόμα και 17 βαθμούς, άρα όλα είναι υπέρ του. Επειδή έχω ζήσει στο Ηράκλειο, ποτέ δεν πίστεψα ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν φαβορί. Πίστευα ότι θα γινόταν κάτι και θα ανέβαινε πολύ στην βαθμολογία. Κακά τα ψέματα, ο ΟΦΗ ανήκει στην Σούπερ Λιγκ».

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: «Ήρθε ένας προπονητής με κύρος, πριν από έναν χρόνο ήταν στην Σούπερ Λιγκ και μόνο που τον κοιτάζεις νιώθεις ασφάλεια».

Για την αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ: «Με την παρουσία έμπειρων παικτών όπως ο Πίτσος, τα αποδυτήρια έγιναν ακόμα καλύτερα».

Για το που θα κριθεί η μάχη της ανόδου: «Επειδή υπάρχουν ομάδες που κινδυνεύουν και κατά συνέπεια καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη»

Για το ενδεχόμενο να παίξει στο «Γεντί Κουλέ»: «Έχω παίξει ξανά στο «Γεντί Κουλέ» ως παίκτης του Ζαρού αλλά αν μου δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστώ το Σάββατο τότε δεν το συζητάμε ότι θα είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία».