Καρυδάτη ισοπαλία μέσα στο “Γεντί Κουλέ” για τον Ιάλυσο

Μ’ έναν εξαιρετικό Κλεάνθη Παπαδόπουλο που κατέβασε ρολά, ο Ιάλυσος πήρε την ισοπαλία (0-0) μέσα στο “Γεντί Κουλέ” επί του ΟΦΗ, έδειξε χαρακτήρα και παραμένει στον “κόλπο” του τίτλου.

Οι τοξοβόλοι μάλιστα είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους για να φύγουν με το τρίποντο, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι κυανοκίτρινοι σταματάνε τους Κρητικούς, αφού η “λευκή” ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων στο Οικονομίδειο.

Το φιλμ του αγώνα:

7′ ο Πόποβιτς έκανε το σουτ με φάλτσο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

13′ Aντεπίθεση του Ιάλυσου από τα αριστερά αλλά  ο Σπάρταλης δεν μπορεί να προλάβει τη μπάλα

15′ o Χαντί πλασάρει από καλή θέση αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν τη μπάλα.

Πέναλτι για τον ΟΦΗ στο 17′ με τον Παφιάκη να κάνει τάκλιν στον Περογαμβράκη και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.Ο Περογαμβράκης εκτέλεσε αλλά ο Παπαδόπουλος κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα και να κρατήσει όρθιο τον Ιάλυσο!

25′ Ο ΟΦΗ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πέρα από τη φάση του πέναλτι δεν έχει  απειλήσει τον Ιάλυσο

29′ ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έσπασε τη μπάλα στον αφρούρητο Φονσέκα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απόκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι. Πολύ μεγάλη φάση για τον Ιάλυσο

39′ Σ0ύτ με τον Χαντί  αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41′ Ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

44′ ο Σταυλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά βγάζοντας τον Φονσέκα σε θέση τετ α τετ αλλά ο Δερμιτζάκης του έκλεισε το οπτικό πέδιο και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε άστοχα. Δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο.

45+3′ ο Πόποβιτς έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε με υπερένταση και ο Χαντί πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το σουτ ψηλά άουτ όμως.

Νεύρα στην ανάπαυλα μεταξύ παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

60′ μετά από ισχυρό σουτ, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον Περογαμβράκη ο οποίςο εξ’ επαφής σούταρε αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

64′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Φαζός πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος είπε όχι καθώς έπεσε στη γωνιά του ο Παπαδόπουλος.

80′ Στο τελευταίο δεκαέλεπτο έχουμε μπει. Δεν μπορεί να απειλήσει καθόλου στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ που απλά έχει τη μπάλα στην κατοχή του.

86′ ο Μαρτσάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να χτυπά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

90′ ο Περογαμβράκης έκανε κεφαλιά από κοντά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε πάνω στη γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ!

Διαιτησία: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σεφέρης (Χριστοδουλάκης)

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Χαντί, Πόποβιτς, Καλέ, Περογαμβράκης

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Σταυλάς, Κοκκίνης, Π. Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Α. Αθανασίου, Κορνελάτος, Παφιάκης, Φονσέκα, Σπάρταλης