Νίκη γοήτρου για τον Ανταγόρα

Μπορεί ο Ανταγόρας να έχει αποχαιρετήσει την Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου αλλά σήμερα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών με 2-1, ομάδα που είχε κερδίσει και εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Πέτκας και Αρκούδας τα γκολ των «πρασίνων», μείωσε ο Στεφανάκης για τα Μαριτσά με το νεαρό Μέξι να κάνει καλή εμφάνιση για τους «γηπεδούχους» και να αποκρούει πέναλτι του Παπακωνσταντή Κ.στο 74’ κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Σε ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες και απ’ τις δύο ομάδες οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτσομπέγκα ο Πέτκας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Αγγελόπουλο αλλά ο Μέξι δήλωσε παρών και αφού στο 30’ ο Ανταγόρας προειδοποίησε στο 36’ έκανε δύο τα τέρματα με τον Αρκούδα μετά από πάσα του Τσιφτσίδη να κάνει το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ανταγόρας έδειξε ότι έχει ενέργεια και απείλησε στο 46’ με τον Αρκούδα με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην μείωση του σκορ στο 53’ με τον Στεφανάκη.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ηρακλής ανέβαζε την απόδοση του και απειλούσε με Αγγελόπουλο και Παπακωνσταντή Κ. με τον Μέξι να κρατά το 2-1 με αποκορύφωμα την φάση του 74’ που ο νεαρός απόκρουσε το πέναλτι του Παπακωνσταντή Κ. και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:

4′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ του Μουτσομπέγκα, κεφαλιά του Πέτκα η μπάλα στην δεξιά γωνία του Αναγνώστου για το 1-0.

8′ Σουτ του Παπακωνσταντή μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Μέξι.

13′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ανταγόρα, ο Αγγελόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Μέχη, έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

16′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπουτσομέγκα, η μπάλα έπειτα από κόντρες κατέληξε μπροστά στον Μπάση το σουτ του όμως απόκρουσε ο Αναγνώστου.

20′ Ο Κουλιμπάλι έκανε την κάθετη πάσα στον Αγγελόπουλο το πλασέ του όμως απόκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μέξι.

23′ Αντεπίθεση για τον Ανταγόρα, ο Τσιφτσίδης έστρωσε την μπάλα στον Πέτσα το σουτ του όμως από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ.

30′ Ο Σχουλλής έκανε την κάθετη στον Πέτσα, το πλασέ του τελευταίου όμως απόκρουσε ο Αναγνώστου.

36′ ΓΚΟΛ!! Ωραία κάθετη του Τσιφτσίδη στον Αρκούδα, το πλασέ του κατέληξε στην αριστερή γωνία του Αναγνώστου για το 2-0.

42′ Κάθετη του Μαρίνου στον Τσιφτσίδη, το ψιλοκρεμαστό σουτ του όμως πέρασε άουτ.

44′ Σουτ του Παπακωνσταντή Κ. από πλάγια θέση, απόκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μέξι.

46′ Ωραία κάθετη πάσα του Κουρζή στον Αρκούδα, το σουτ του όμως από πλάγια θέση απόκρουσε ο Αναγνώστου σε κόρνερ.

53′ ΓΚΟΛ!! Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ανταγόρα, ο Στεφανάκης βρέθηκε απέναντι από τον Μέξι και τον πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.

55′ Σουτ του Παπακωνστανή Κ. έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

57′ Σουτ του Αγγελόπουλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μέξι.

65′ Σουτ από τον Γουμπιό μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Αναγνώστου.

72′ Σουτ του Κουλιμπάλι έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Μέξι και πέρασε άουτ.

74′ Ο Μαρίνος ανέτρεψε τον Βασιλωτό Ε. με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπακωνσταντής Κ. με τον Μέξι να απόκρούει το πέναλτι και να κρατάει το σκορ στο 2-1.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Δημαράκης, Αλέκος

Συνθέσεις:

Aνταγόρας: Μέξι, Τσιφτσίδης, Μπάση (58′ Γουμπιός), Πέτκας, Ζώης, Μαρίνος, Σχουλλής, Μουτσομπέγκα, Πέτσας (46′ Kατσαμούνδης), Κουρζής, Αρκούδας (68′ Ζιώγος)

Ηρακλής Μαριτσών: Αναγνώστου, Παπακωνσταντής Κ., Βασιλώτος Ε. (79′ Βασιλωτός Χ.) Κρητικός, Τσούφιος, Λενιού, Καρίκης, Παπακωνσταντής Α. (41′ λ.τ. Σαββάκης), Στεφανάκης (70′ Παππάς), Κουλιμπάλι, Αγγελόπουλος.