Σπαρτάλης: «Μας έλεγαν “μέσα στην φυσούνα θα γίνει χαμός”»!

Ο Παναγιώτης Σπαρτάλης του Ιάλυσου σοκάρει με τις καταγγελίες του στο Gazzetta για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Μας έλεγαν πως μέσα στην φυσούνα θα γίνει χαμός!». Οι… Ζουλού, η κουτουλιά και οι «καμικάζι» φροντιστές!

Ο μέσος της ομάδας της Ρόδου μιλάει στο Gazzetta.gr για όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του ΟΦΗ, παίρνοντας την… σκυτάλη από τις καταγγελίες του Ιάλυσου«Κοιτάξτε εμείς πήγαμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν προκαλέσαμε κανέναν και κοιτάξαμε να πάμε καλά στο ματς και να… σπάσουμε τον ρυθμό του ΟΦΗ. Σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Μας απειλούσαν από το ημίχρονο και μας έλεγαν πως θα γίνει χαμός στην φυσούνα. Μας επιτέθηκαν άλλωστε και στο ημίχρονο», μας επισήμανε αρχικά.

Σε ερώτηση για το ότι ο Αθανασίου επιτέθηκε φραστικά στον Φραγκουλάκη, βρίζοντάς του την μητέρα του ο Σπαρτάλης απάντησε: «Υπήρχε εξαρχής εχθρικό κλίμα αλλά δεν θα κρυφτώ. Θα σου πω ότι πολλά ξεκίνησαν και από εκεί. Ο συμπαίκτης μου όμως υποστηρίζει πως πρώτα ο Φραγκουλάκης τον έβρισε. Και αυτόν και την οικογένειά του. Τελειώνοντας το ματς ο Φραγκουλάκης ήρθε και με έπιασε και μου είπε ‘ τώρα θα δεις. Μέσα θα γίνει χαμός’. Εγώ του απάντησα ‘τι λες ρε φίλε;’ αλλά δεν άκουγε τίποτα. Καταλαβαίνω πως η μητέρα του είχε φύγει από την ζωή και ενοχλήθηκε σε μεγάλο βαθμό, όμως εδώ μιλάμε για… Ζουλού! 

Δεν τιμάνε τον ΟΦΗ τέτοιες εικόνες. Είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Εγώ καταλαβαίνω πως εάν χάναμε δεν θα γινόταν τίποτα. Δηλαδή επειδή δεν μας κέρδισαν έπρεπε να μας χτυπήσουν; Ήρθε ένας φροντιστής του ΟΦΗ και έριξε κουτουλιά στον Φυλακούρη τον συμπαίκτη μου. Έχουμε τουλάχιστον τρία παιδιά που έχουν χτυπήσει. Είναι πράγματα αυτά; Έβλεπα μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους να μπλέκονται στον… χαμό. Μπορώ να σου πω υπεύθυνα πως στα επεισόδια δεν ήταν φίλαθλοι του ΟΦΗ. Δεν μας πείραξε κανένας από την κερκίδα. Ήταν όμως άνθρωποι του ΟΦΗ. Και φυσικά όλα αυτά είναι τρομερά και καταδικαστέα. Για ένα ματς δηλαδή να γίνεται ένα γήπεδο… ζούγκλα;».

Gazzetta.gr