“Καθάρισε” την Λέρο στο… ρελαντί ο Κλεόβουλος

Άνετο μεσημέρι είχε ο Κλεόβουλος στο γήπεδο Λίνδου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, αφού επικράτησε άνετα με 3-1 της ΑΕ Λέρου.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο για να ξεμπερδεύουν μια και καλή με την υπόθεση παραμονή και γι’ αυτό τον λόγο μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους αντιπάλους τους από το πρώτο λεπτό.

Στο 7ο λεπτό ο Αλέκος Κακλαμάνος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 και έδιωξε το άγχος των παικτών του Δημήτρη Δογιάμα απέναντι στους ήδη υποβιβασμένους Λεριούς που θέλουν να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια την φετινή τους περιπέτεια στα σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του (35′), ο Αλέκος Κακλαμάνος με νέα κεφαλιά πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (50′) ο Κολιοκώστας σκόραρε για το 3-0 και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φουντής που πέτυχε το γκολ της τιμής για την ΑΕΛ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μπερδεμπές, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Γανωτάκης (68′ Thomas), Κουκουτσέλας, Ανδρεόπουλος, Νικηταράς, Λάμπης, Παπαοικονόμου (27′ λ.τ. Κολιάδης), Γαϊτάνος, Αλ. Κακλαμάνος (86′ Μυριαλλής), Κολιοκώστας, Διάκουλας

ΑΕ Λέρου: Κωστόπουλος, Αλεξόπουλος, Καστής, Νικολάου, Πέρος, Τσάτσος, Μεραμπελιώτης (83′ Κοντογιάννης), Αρινίν (75′ Τσατσαρών), Πλόχωρος (69′ Σούλος), Φουντής, Καράγκιολης