Νίκη για την τιμή των όπλων ο Ανταγόρας

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού o Ανταγόρας επικράτησε με 2-1 του Φοίβου για τη εξ αναβολής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής. Αρκούδας στο 17’ και Κατσαμούνδης στο 63’ τα γκολ των «πρασίνων» ενώ για τον Φοίβο είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι στο 23’ ο Ορφανίδης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 13’ να απειλήσουν με τον Κουρζή να σουτάρει δυνατά και τον Ματακάκη να αποκρούει ενώ στο 17’ μετά από βαθιά μπαλιά του Μουτσομπέγκα και κεφαλιά πάσα του Κατσαμούνδη ο Αρκούδας πλάσαρε εξαιρετικά τον τερματοφύλακα του Φοίβου για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν άμεσα και στο 23’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τζώτζη μέσα στην περιοχή με τον Ορφανίδη να ευστοχεί απ’ την άσπρη βούλα για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κατσαμούνδη στο 48’ να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Ματακάκη και τον Αρκούδα στο 50’ να σουτάρει άουτ. Οι «πράσινοι» ήταν πιο επικίνδυνοι πατώντας περιοχή κυρίως απ’ τα αριστερά αλλά ήταν φλύαροι στην τελική πάσα αλλά παρόλο αυτά κατάφεραν στο 63’ να πετύχουν το γκολ.

Ο Αρκούδας εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά οι αμυντικοί του Φοίβου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Κατσαμούνδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού ο Φοίβος δε μπόρεσε σε κανένα σημείο στην συνέχεια να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μέξι.

Διαιτησία: Δημαράκης, Πατσιαούρας και Καραμούτας

Συνθέσεις:

Ανταγόρας: Μέξι, Τσιφτσίδης, Τζώτζης (64’ Σαμαράς), Πέτκας, Ζώης, Μαρίνος, Πέτσας, Μουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης (85’ Γουμπιός), Κουρζής, Αρκούδας

Φοίβος: Ματακάκης, Ντόστι, Μήτρου (66’ Τσουκαλάς), Φελεγκάκης, Ταφάνι, Δράκος, Παλάζης, Δανάς, Κοντόγιαννος, Κουδούνης (64’ Μπάκης), Ορφανίδης

giafkasports.gr