Επέστρεψε στα “σαλόνια” το αστέρι της Παστίδας

Πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) στέφθηκε ο Αστέρας Παστιδας μετά το διπλό με 2-3 στο ΕΑΚ επί του Ορφέα και ετσι οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στα σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Κόντρα στον Ορφέα, οι Παστιδενοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαν την λύση να ανατρέψουν την εις βαρος τους κατάσταση και με το τρίποντο αυτό κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε ο Στεργιόπουλος στο 25′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, αλλά η απάντηση των φιλοξενουμένων με τον Κυρίτση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43′) ηταν καθοριστική, καθώς οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες 1-1 στ’ αποδυτήρια.

Αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς μπήκε η ομάδα ομάδα του Παρασκευόπουλου στην επανάληψη, καθώς στο 55′ με τον Παπα και στο 65′ με τον Αμπελά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Το μόνο που κατάφερε ο μαχητικός Ορφέας ηταν η μείωση του σκορ σε 2-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χρήστου Στεργιόπουλου στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Σάββενας, Ορφανός

Συνθέσεις: 

Ορφέας: Μαυρουδής, Τσεκούρης, Τριανταφύλλου, Μόσχου, Μπουμπουλάκης, Κ. Κλημαντής (60′ Ι. Κλημαντής), Κούτσι, Ντριλόν (76′ Τσιμπούκας), Παπανικολάου (76′ Μαρκόπουλος), Στεργιόπουλος, Τσιριγώτης

Αστέρας: Ροδανάκης, Χαριτάκης, Καρύδης (70′ Ζερβός), Λιαμής (55′ Κατσούλης), Καλαγρής, Συμεωνίδης, Αμοιρόπουλος, Αμπελάς, Πάπα, Πολυχρόνης (46′ Αποστολόπουλος), Κυρίτσης