“Καυτός” Γεωργαλλής και στο Βάτι

Ασταμάτητος ο Αντώνης Γεωργαλλής πέτυχε ακόμη ενα χατ- τρικ φέτος και οδήγησε τον Κλεάνθη στο άνετο διπλό με 1-4 στην έδρα του Διαγόρα Βατίου για την 29η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το πρώτο μέρος στο γήπεδο Βατίου ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1 χάρις το πλασέ του Γεωργαλλή στο 10ο λεπτό.

Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, θελησαν να μπουν δυνατά, αλλά η ποιότητα του Γεωργαλλή ήταν αυτή που έκανε την διάφορα.

Στην επανάληψη και παλι ο Γεωργαλλής έκανε την… δουλειά του, γράφοντας το 0-2 στο 50ο λεπτό.

Η μείωση του σκορ στο 53′ σε 1-2 με τον Χαρτοφύλλη, όχι μόνο δεν έδωσε ώθηση στην ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, αλλά έδωσε επιπλέον κίνητρο σ’ αυτή του Παραδεισίου.

Το χατ- τρικ ολοκληρώθηκε απο τον Γεωργαλλή στο 72ο λεπτο για το 1-3 και το τελικο 1-4 διαμόρφωσε ο Θεοδωρακόπουλος στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Μίαρης, Μαυρουδής, Μπερδεμπές

Συνθέσεις: 

Διαγόρας Βατίου: Ζωγράφος, Μοσχής, Γιαννακόπουλος, Πιτσουρδάκης, Παπασταμάτης, Ζωάννου, Θεοδώρου (46΄Τριανταφυλλίδης), Παπαστεφάνου (67΄Αδάμος), Κουρέλης (65΄Διακοηλίας), Χαρτοφύλης, Ζερβός.

Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Δαλκίδης, Γρηγοριάδης, Καρίκης, Φράγκος (78΄Δραγάτης), Γιατσιάτσιος (80΄Σαϊτης Α.), Γιαννίκος, Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλής (87΄Σαϊτης Χ.)