“Άρπαξε” τον βαθμό στην Μαλώνα ο Δαμάγητος

Με γκολ στις καθυστερήσεις, ο Δαμάγητος πήρε εναν πολύτιμο βαθμό στο γήπεδο Μαλώνας μετά το 3-3 με τον Άγιος Γεώργιο.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά δεν κινδυνεύουν άμεσα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία με το τρίποντο να… καθαρίσουν την μπουγάδα.

Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακή εξέλιξη και καθοριστικό ρολο σ’ αυτή την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα της Θολού, “επαιξαν” τα λάθη του Ναούμ που βρέθηκε σε κακή μέρα.

Ο τερματοφύλακας του “Αγίου” έκανε κακη εκτίμηση στην σέντρα του Τόμπσον από τα δεξια στο 10′ και η μπάλα κατέληξε από τα χέρια του στα δίχτυα για το 0-1.

Ανέβασε στροφές και αναζήτησε την ισοφάριση η γηπεδούχος ομάδας, αλλά το πλασέ του Σάββα Ντύρου στο 12′ και η κεφάλια του Πονιά στο 24′ κατεληξαν ελάχιστα άουτ.

Εν τέλει το τέρμα της ισοφάρισης για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 40′ με την μπαλιά του Πευκιανάκη στον Κοστόφ και το πλασέ του δεύτερου που έγραψε το 1-1.

Μέχρι την ανάπαυλα απείλησαν και οι δυο ομάδες, αλλά το ισόπαλο σκορ παρέμεινε, αφού ο Τόμπσον στο 41′ σουταρε ελάχιστα άουτ και ο Πευκιανάκης δεν βρήκε τον στόχο στο 44′ στο πλασέ του απο πλεονεκτική θέση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτσουμπάρη.

Εξαιρετική εκδήλωση αντεπίθεσης στο 51′ απο τα αριστερά με τον Πευκιανάκη να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Δημήτρη Χατζηνικόλα και αυτός με συρτή σέντρα βρήκε τον Σάββα Ντύρο στο β’ δοκάρι που σε κενή εστία σημείωσε το 2-1.

Απο εκείνο το σημείο και έπειτα ο Δαμάγητος πήρε τα ηνία και πίεσε για την ισοφάριση.

Προειδοποίησε στο 55′ με την κεφάλια του Τόμπσον που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 68′ με το πλασέ του Καραγιάννη που απόκρουσε ο Ναούμ.

Το καμπανάκι δεν ήχησε για τους γηπεδούχους και η τρίτη απόπειρα για να σκοράρουν ηταν και η… φαρμακερή για τους Θολοενούς.

Στο πλασέ του Καραγιάννη απο τα αριστερά, ο Ναούμ απόκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά ο Τόμπσον την έσπρωξε στην κενή εστία για το 2-2.

Απο μια στημένη μπάλα, η ομάδα της Μαλώνας βρήκε τον τρόπο να πάρει και παλι το προβάδισμα, όταν ο Πονιάς με κεφάλια, έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Χατζηνικολού στο 86′ έκανε το 3-2, ωστόσο αυτό το γκολ δεν της ηταν αρκετό για να πάρει τη νίκη.

Προηγήθηκε η αποβολή του Χρήστου Χατζηνικόλα στο 88′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και στην τελευταία φαση (92′) ο Τόμπσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ναούμ που έχασε την μπάλα μέσα απο τα χέρια του και διαμόρφωσε το 3-3 που ηταν το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτησία: Δουλγέρης, Ράδος,

Συνθέσεις: 

Άγιος Γεώργιος: Ναούμ, Παρδαλού, Ντύρος Π. (90′ Τσακίρης), Γιωργάς, Χατζηνικολού, Πονιάς, Κοστόφ (72′ Κολιού), Ντύρος Σ. (53′ λ. τρ. Χατζηνικόλας Χρ.), Χατζημανώλης, Χατζηνικόλας Δ., Πευκιανάκης

Δαμαγητος: Στεργενάκης, Μπιλιάς, Αρφαράς (87′ Πασσαλής), Συρράκος, Κοντογιάννης, Πανταζόπουλος, Κυριακίδης, Τόμπσον, Ξένος (65′ Καλοπετρής), Καραγιάννης, Ατσίδης (90′ Μανουδάκης)