Σπανός: “Να παραδώσει την σφυρίχτρα του ο κ. Πατσιόπουλος”

Έξαλλος με την διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου στο ματς Κλεόβουλος- ΑΕΡΑ είναι ο Κώστας Σπανός και τον κάλεσε να παραδώσει την σφυρίχτρα του.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Σπανός, στόχος για τους Αφαντενούς είναι η χρησιμοποίηση νεαρών παιδιών στην ομάδα, ωστόσο ο εν λόγω διαιτητής έδειξε το μένος του κατά του ΑΕΡΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για άλλη μόα φορά ο κ. Πατσιόπουλος έδειξε το πραγματικό του μένος κατά της αγαπημένης μας ομάδας. Εμείς πήγαμε στην Λίνδο για να παίξουμε ενα ματς με αρκετα νεαρά παιδιά, χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ωστόσο έγιναν πολλά λάθη εις βαρος μας απο τον διαιτητή. Υπάρχει καθαρή περίπτωση πέναλτι υπέρ μας για χερι που δεν δόθηκε και ακυρωθέν γκολ του Μασαδο που ήταν κανονικό. Τον καλώ να λογικευτεί τον εν λόγω διαιτητή και να παραδώσει την σφυρίχτρα του. Δεν έχει την γνώση να σφυρίζει αγώνες. Όταν κάνει λάθη σε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον, τι θα κάνει στα σημαντικά; Αν έχει ειδος ευαισθησίας να παραδώσει την σφυρίχτρα του. Άθελα του θα βάλει σε μεγάλους μπελαδες τον φίλαθλο κόσμο”.