Ήρα παραμονής με… ροπαλιά που “βύθισε” τον Ανταγόρα

Μπορεί κόντρα σε Μαριτσά και Φοίβο ο Ανταγόρας να πήρε τις νίκες αλλά σήμερα δεν ήταν καλός και ηττήθηκε δίκαια με 0-3 απ’ τον Ηρακλή Λάρδου που με σωστή τακτική μπόρεσε να κλειδώσει από νωρίς το παιχνίδι και να πανηγυρίσει το «τρίποντο» στο Νέο στάδιο Ανταγόρα. Ευαγγελίδης Σ. στο 21’, αυτογκόλ απ’ τον Μαρίνο στο 32’ και Ταγκάεβ στο 67’ διαμόρφωσαν το 0-3.

Ο Ανταγόρας είχε διάθεση να παίξει μπάλα και να επιτεθεί κυρίως απ’ τα πλάγια με τον Ηρακλή Λάρδου να έχει σε ρόλο δημιουργού τον Ζουρούδη και να ψάχνει είτε με κάθετες πάσες είτε με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του ταχύτατους Μπεννούρ και Ευαγγελίδη Σ. για να απειλήσει.

Οι δύο τους μάλιστα συνεργάστηκαν ιδανικά στο 21’ με τον Μπεννούρ να κάνει την παράλληλη πάσα και τον Ευαγγελίδη Σ. από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ανταγόρας προσπάθησε να απειλήσει και είχε ευκαιρίες με Αρκούδα και Ζώη, ωστόσο στο 32’ οι φιλοξενούμενοι με πανομοιότυπο τρόπο έκαναν το 0-2 αφού ο Μπεννούρ απ’ τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα σουτ με τον Μαρίνο να στέλνει κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου ήταν επικίνδυνη με τον Ζουρούδη να μοιράζει πάσες και τον Ευαγγελίδη  Σ. να μην μπορεί να νικήσει τον Μέξι. Ο Ανταγόρας προσπάθησε με Κατσαμούνδη και Αρκούδα να φτάσει στην μείωση του σκορ αλλά ο Ζουρούδης στο 67’ έβγαλε μόνο του τον Ταγκάβ απέναντι απ’ τον Μέξι με τον μεσοεπιθετικό του Ηρακλή να περνά τον τερματοφύλακα του Ανταγόρα και να πλασάρει για το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι «πράσινοι» μπορεί να έψαξαν το γκολ κυρίως με τον Αρκούδα αλλά δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.

Το φιλμ του αγώνα:

14′ Ωραία ατομική ενέργεια του Ευαγγελίδη Σ. που μπήκε απ’ τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Μέξι να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

21′ ΓΚΟΛ!! Ο Μπεννούρ μπήκε απ’ τα δεξιά έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο Ευαγγελίδης Σ. που κινήθηκε ωραία στην μικρή περιοχή πλάσαρε εύκολα στη κίνηση για το 0-1.

24′ Εκτέλεση κόρνερ του Αρκούδα απ’ τα αριστερά, ο Ζώης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Μήλιου.

28′ Βαθιά μπαλιά του Ζουρούδη στην πλάτη της άμυνας, ο Ευαγγελίδης Σ. βρέθηκε απέναντι απ’ τον Μέξι έκανε το σουτ με το νεαρό να αποκρούει σε κόρνερ.

32′ ΓΚΟΛ!! Ο Ηρακλής Λάρδου εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ απ’ τα δεξιά , ο Μπεννούρ έκανε την παράλληλη σέντρα και Μαρίνος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

33′ Ο Σχουλλής έκανε το σουτ μέσα απ’ την περιοχή, ο Μήλιος απέκρουσε και στην συνέχεια πρόλαβε και μπλόκαρε πριν ο Τσιφτσίδης με προβολή στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

45′ Δυνατό σουτ του Μαρίνου απ’ τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μήλιος.

48′ Δυνατό σουτ του Κατσαμούνδη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

51′ Ωραία αντεπίθεση για την Λάρδο, ο Ζουρούδης έβγαλε με κάθετη πάσα τον Ευαγγελίδη Σ. σε θέση βολής με τον Μέξι να διώχνει σε κόρνερ.

53′ Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ανταγόρα, σουτ του Ευαγγελίδη Σ. και πάλι απέκρουσε σε κόρνερ ο Μέξι.

58′ Ο Αρκούδας μπήκε απ’ τα αριστερά, έκοψε στο πέναλτι με τον Κατσαμούνδη να σουτάρει στη κίνηση και τον Μήλιο να απομακρύνει.

67′ ΓΚΟΛ!! Υπέροχη κάθετη πάσα του Ζουρούδη στον Ταγκάεβ ο οποίος πέρασε και τον Μέξι πλάσαρε εύστοχα για το 0-3.

70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρκούδα ο Μήλιος έδιωξε δύσκολα με την μπάλα να χτυπά στην πλάτη του Πέτκα και να περνά άουτ.

72′ Παράλληλη πάσα του Κατσαμούνδη, σουτ του Αρκούδα ψηλά άουτ.

84′ Εκτέλεση κόρνερ του Ταγκάεβ, η κεφαλιά του Ζουρούδη πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρι του Μέξι.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Δημαράκης, Παγώνης

Συνθέσεις:

Ανταγόρας: Μέξι, Ζώης, Τσιφτσίδης, Πέτκας, Αποστολόπουλος, Μαρίνος, Σχουλλής (46′ Λαζαρίδης), Μουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης, Κουρζής, Αρκούδας

Ηρακλής Λάρδου: Μήλιος, Ευαγγελίδης Ι. (86′ Πάχου), Νικόλλι, Πομπού, Καλοπήτας, Παπαιωάννου (78′ Χρυσαφίνης), Μπεννούρ (69′ Ευαγγελίδης Σ.Ν.), Κοντός, Ευαγγελίδης Σ.Ε., Ζουρούδης, Ταγκάεβ.