Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση η μικτή Αιγαίου

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε η Μικτή μας ομάδα καθώς κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι την Μικτή Κρήτης με 5-4 (3-2 έληξε η κανονική διάρκεια και η παράταση). Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0. Στην επανάληψη η μικτή μας ισορρόπησε και στο 75΄ο Μαρίνος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1. Στη συνέχεια οι τυπικά γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 82΄πέτυχαν το 3-1. Τελικά η ομάδα του κ. Θεοδώρου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 84΄και πάλι ο Μαρίνος με απευθείας κόρνερ έκανε το 3-2, σκορ που έστειλε το ματς στην παράταση και εν συνεχεία στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι οπου η ομάδας επικράτησε με 5-4.
Φάσεις και γκολ
24’ Από ενέργεια Σταυρακάκη και πάσα στον Αζίζη, εκείνος ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Μικτή Κρήτης (1-0).
43’ Σέντρα του Αζίζη, ο Νοικοκυράκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
45’ Ο Βαρδάκης εκτινάχτηκε και απέκρουσε σε κόρνερ φάουλ του Φραγκίσκου. Στην επόμενη φάση στις καθυστερήσεις έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Μαρίνο.
70’ Αποβολή για τη Μικτή Αιγαίου, με τον Κατσαμάκη να αντικρίζει δεύτερη κότρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πλαϊτάκη.
75’ Ο Μαρίνος μπαίνει στην περιοχή, ο Σταυρακάκης διώχνει τη μπάλα αλλά η διαιτητής κ. Αντωνίου δίνει πέναλτι εν μέσω πολλών διαμαρτυριών. Ο Μαρίνος με εύστοχη εκτέλεση μειώνει 2-1.
82’ Ο Βασιλόπουλος θα κερδίσει τη μπάλα, θα δώσει στο Νοικοκυράκη και εκείνος θα τη στείλει στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1.
84’ Ο Μαρίνος με απευθείας κόρνερ διαμορφώνει το 3-2 και στέλνει με αυτό το γκολ το ματς στην παράταση, καθώς ισοφαρίζεται το σκορ του πρώτου αγώνα.
98’ Ο Νοικοκυράκης κερδίζει τη μονομαχία με τον αντίπαλο αμυντικό αλλά σουτάρει άουτ τη μπάλα.
107’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Αζίζη να πλασάρει και να διώχνει σε κόρνερ πέφτοντας στην γωνία του ο Ζηρόπουλος.
113’ Ο Σταυρακάκης θα σουτάρει, ο Ζηρόπουλος θα αποκρούσει, με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
Η διαδικασία των πέναλτι
Κουντούρι 1-0
Αζίζη 1-1
Αλαχούζος 2-1
Νοικοκυράκης 2-2
Μαρίνος 3-2
Πλαϊτάκης 3-3
Παπουτσιδάκης 4-3
Σταυρακάκης 4-4
Δοματάς 5-4
Γιαπιντζάκης απόκρουση τερματοφύλακα

Συνθέσεις:

ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ: Βαρδάκης, Παπαματθαιάκης, Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (103’ Χατζαντωνάκης), Νοικοκυράκης, Γιαπιντζάκης, Κομνηνός (78’ Βασιλόπουλος), Αζίζη

ΜΙΚΤΗ ΑΙΓΑΙΟΥ: Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δoματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης (46΄λ.τ. Χιωτέλης), Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης, Ξεζωνάκης (40’ Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (62’ Τρέχας), Μαρίνος