Ξέσπασε στην Ασπίδα Σαλάκου η Κατταβιά

Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όπου είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία, η Κατταβιά επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το ευρύ 1-5 μέσα στην Σάλακο κόντρα στην τοπική Ασπίδα για την 19η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Η ομάδα της Νότιας Ρόδου παρέμεινε στο -5 από την κορυφή και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο, αν και τα περιθώρια για απώλεια βαθμών από τους Καρπάθιους στα επόμενα τρια ματς, έχουν στενέψει αισθητά.

Στο 10ο λεπτό ο Κούρος με κεφαλιά έκανε το 1-0 και ο Ντούπης έγραψε το 2-0 με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ. Το 3-0 σημείωσε ο Μήτρου στο 24ο λεπτό και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Μείωσε στο 65′ ο Βολιτάκης για την Ασπίδα, αλλά τα άλλα δύο τέρματα που σημείωσε ο Κούρος για το προσωπικό του χατ- τρικ διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Κόκκαλης, Λάζος

Ασπίδα: Αξιώτης, Ντερομηνάης, Γιορδαμνής, Στούρης, Κρητικός (46′ Βογιατζής), Παστός, Βολιτάκης (60′ Πεταυράκης), Καρασάββας, Παπαγεωργίου, Σαράντης (63′ Καραμολέγκος), Κόκκαρης

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (65′ Αυγέρης), Κώτης, Ανανιάδης, Ζωάννου, Νασόπουλος, Κούρος, Μήτρου, Παπαστεργής (70′ Ρίζας), Γιώτας (75′ Μελισσόπουλος), Ντούπης