Ωραίο ματς στην Αρχίπολη με νικητή τον Εθνικό

Το γεγονός πως δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο, έκανε τον Εθνικό και τον Πολύστρατο να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα στο γήπεδο Αρχίπολης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό με το αυτογκόλ του Χατζηκαλημέρη, σε μία φάση όπου τραυματίστηκε ο Δημητρίου στο δοκάρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα (15′) ο Μανέττας έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του (2-0), αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-1, αφού στο 32ο λεπτό ο Χαριλάου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα οι Λαερμενοί πέτυχαν κι άλλο τέρμα στο 40′, το οποίο ακυρώθηκε, ενώ έχασαν πέναλτι με τον Πόλο στο 60ο λεπτό της συνάντησης.

Η ισοφάριση δεν ήρθε για τον Πολύστρατο, αντ’ αυτού οι Αρχιπολενοί κλείδωσαν τη νίκη στο 75′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα από τον Μανέττα που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Μπαρχαρίδης, Κουμπλά, Παπακωνσταντίνου

Συνθέσεις:

Εθνικός: Ζααλούπ, Γιαννιού, Μπέρδης, Μπόσινας, Κουφός, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Μπεγκάσι, Κρεκούκιας, Αφαντενός (85′ Τζαβάρας), Μανέττας (80′ Σαββάκης)

Πολύστρατος: Δημητρίου (2′ λ.τρ. Ερνίκιολη), Αναστασιάδης, Πόλος, Χατζηκαλημέρης (70′ λ.τρ. Παπακώστας), Λυκοπάντης, Πατούνας (55′ Κοιλιάς), Μπακαρής, Χατζημιχαήλ, Χωρίτης, Γιώργου, Χαριλάου