“Βυσσινί” σόου με πρωταγωνιστές τα αδέλφια Λυριστή

Έχοντας πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λυριστή, η Δόξα επικράτησε άνετα με 5-1 του Ανταγόρα στο γήπεδο Ψίνθου και πρόσφερε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους της που παρακολούθησαν την αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Δυνατά μπήκαν οι βυσσινί στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Μιχάλης Λυριστής “κρέμασε” τον Μέξι στο τετ α τετ και το 1-0 ήταν γεγονός.

Στην επόμενη επικίνδυνη επίσκεψη των Ψινθενών στα αντίπαλα καρέ (23′) τα τέρματα τους έγιναν δύο, αφού ο Θοδωρής Λυριστής ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή και η διαιτητής της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μιχάλης Λυριστής σημείωσε το 2-0 ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα με εκτέλεση αλά Πανένκα.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τσοπάνογλου για αντιαθλητικό χτύπημα, άφησε στο 40′ την Δόξα με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν την… πτόησε.

Τα αδέλφια Λυριστή συνέχισαν κεφάτα και στην επανάληψη, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης να βγάλει σε πλεονεκτική θέση τον Θοδωρή που έκανε το 3-0 στο 52′ με διαγώνιο σουτ.

Δεύτερο προσωπικό τέρμα σημείωσε στο παιχνίδι και ο Θοδωρής Λυριστής στο 60ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 4-0, ενώ ο Ανταγόρας στο 73′ με τον Αρκούδα πέτυχε το γκολ της τιμής.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μιχάλης Λυριστής στο 80ο λεπτό ολοκληρώνοντας το χατ- τρικ και τον θρίαμβο της ομάδας του.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Χαρισμανίδης, Βασιλείου.

Συνθέσεις:

Δόξα Ψίνθου: Ηλίας, Χατζηνικόλας, Καρίκης, Κωστομοίρης Γ. (70’ Μαχραμάς Δ.), Μπαρμπαντώνης Χρ., Τσούλλος (56’ Μαχραμάς Ν.), Κυριαζής, Τσοπάνογλου, Λυριστής Θ. (62′ Κωστομοίρης Β.), Μπαρμπαντώνης Ι., Λυριστής Μ.

Ανταγόρας: Μέξι, Λαζαρίδης, Μπάση, Πέτσας, Αποστολόπουλος, Ζιώγος, Γουμπιός, Μουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης, Κουρζής, Αρκούδας