Ζωντανά από τον TOP FM η “μάχη” του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Αθήνα

Με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου και περιφερειακού συμβούλου Κάλλιστου Διακογεωργίου θα παρουσιαστεί αύριο το απόγευμα (17:00) στο Μετς, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άτλαντα Αθηνών, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι (όμιλος νότου). Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και ο γενικός αρχηγός Τάκης Καλούδης θα συνοδεύσουν την ομάδα μας, που έχει ως στόχο την κατάκτηση της νίκης στο Μετς και το 3 στα 3. Ο προπονητής Μανώλης Ευσταθίου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο «Βενετόκλειο». Στην αυριανή συνάντηση τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα φορέσουν οι: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μιχαήλου, Χρήστος Μαρτσάκης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Μανώλης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς, Κώστας Ζαραγκότας, Μανώλης Στυλιανακάκης, Νίκος Δαούλας και Ντιμιτάρ Βασίλεβ.

Από κει και πέρα χθες το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με θέματα κυρίως λειτουργικού και οργανωτικού χαρακτήρα. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί και μία ομάδα στις υποδομές αλλά και να γίνει νέο άνοιγμα σε όλα τα παιδιά με αναπηρία, να βγουν από το σπίτι τους και να έρθουν στη μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ

 

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα να βρεθούν στο Μετς και να ενισχύσουν την προσπάθεια για μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Το αυριανό παιχνίδι (17:00) στο Μετς θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM (102.4), σε περιγραφή του Ηλία Γκούμα. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του σταθμού Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του, για τη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.