“Έβρεξε” γκολ στα Μαριτσά με νικητή τον Φοίβο

Σκορ… πόλο είχαμε στην σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίβο που διεξήχθη στο γήπεδο Μαριτσών για την 31η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Οι Κρεμαστενοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη με 4-6 σ’ ένα τρελό παιχνίδι!

Αναμφίβολα ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο πρώτο τέταρτο να προηγηθούν με 0-3!

Το σκορ άνοιξε στο 8′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Κουδούνης και το 0-2 σημείωσε στο 12′ ο Δράκος με πλασέ, αφού κέρδισε τις κόντρες με τους αμυντικούς μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3 με το τέρμα που σημείωσε ο Παλάζης στο 15ο λεπτό με σουτ, εκμεταλλευόμενος την ωραία συνεργασία Ορφανίδη- Κουδούνη και την μπαλιά του τελευταίου.

Συνήλθε ο Ηρακλής μετά το μισάωρο και αφού “γλίτωσε” τα χειρότερα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο οι κυανοκίτρινοι είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Οι πράσινοι με την κεφαλιά του Τσούφιου στο 30′ έπειτα από κόρνερ του Παπακωνσταντή μείωσαν σε 1-3 και δύο λεπτά αργότερα (32′) ο Τσαλώλης με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-3, δίνοντας “φτερά” στους Μαριτσενούς.

Τα… φτερά αυτά τους τα έκοψε ο Παλάζης που ευστόχησε στο τετ α τετ και έγραψε το 2-4 στο 44ο λεπτό που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (48′) ο Στεφανάκης με δυνατό σουτ μείωσε και πάλι στο… γκολ την απόσταση από τον Φοίβου, αφού έγραψε το 3-4, αλλά ένα λεπτό μετά (49′) ο Νίκος Ορφανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-5!

Επέμεινε η ομάδα του Βλασσόπουλου που μείωσε σε 4-5 στο 53ο λεπτό με το σουτ από τον Αγγελόπουλο, αλλά εκ νέου ο Φοίβος είχε… απάντηση και με το Νίκο Ορφανίδη στο 56′ διαμόρφωσε το τελικό 4-6 σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να έχει κι άλλο τέρμα, αλλά ο Κοσμάς στο 85′ σταμάτησε το καλό σουτ του Ταφάνι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Σαρρής, Τασής

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς , Καρίκης Γ., Τσούφιος, Παπακωσταντής Κ., Λενιού, Φελεσάκης, Βασιλώττος Ε., Στεφανάκης (85΄Μάργαρης), Τσαλώλης (71΄Παππάς), Αγγελόπουλος (76΄Βασιλώττος Χ.), Κώτσος

Φοίβος: Ματακάκης, Ντόστι, Δανάς, Φελεγκάκης, Μαϊλης, Τσουκαλάς, Κοντόγιαννος , Κουδούνης (60΄Ταφάνι), Δράκος, Παλάζης (86΄Μήτρου), Ορφανίδης Ν.