Νίκησε και “καθάρισε” την παραμονή ο Διαγόρας Βατίου

Την παραμονή του στην κατηγορία και μαθηματικά πανηγυρίζει από σήμερα ο Διαγόρας που επικράτησε με 3-1 του Κλεόβουλου στο γήπεδο Βατίου για την 31η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Διψασμένοι περισσότερο οι γηπεδούχοι για τη νίκη, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10′ λεπτό με πλασέ του Τριανταφυλλίδη που σημείωσε το 1-0, αφού πρώτα μπήκε στην περιοχή με ωραία ατομική προσπάθεια.

Στο 20′ ο Χαρτοφύλλης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο 43′ το βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα και με σουτ έγραψε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Λινδιακοί ήταν πιο δραστήριοι και αναζήτησαν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι. Σε δύο προσπάθειες ο Παπαοικονόμου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, αλλά στην τρίτη του απόπειρα ήταν πιο εύστοχος και με σουτ μείωσε σε 2-1.

Το τελικό 3-1 που καθάρισε τη νίκη και την παραμονή των Βατενών σημείωσε στο 84′ ο Χαρτοφύλλης, μετά από μπαλιά του Μικκιού.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βασιλείου, Βασίλας

Συνθέσεις:

Διαγόρας Β.: Ζωγράφος, Ζωάννου, Διακοηλίας, Κοντζιάς, Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Παπαστεφάνου (80’ Ασλανίδης), Παπασταμάτης, Παπουρδάνος (70’ Μικκιού), Χαρτοφύλλης, Τριανταφύλλίδης (65’ Γρύλλης)

Κλεόβουλος: Διακογεωργίου, Βίλζα, Γανωτάκης, Κωστάκης (32’ λ. τρ. Γαϊτάνος), Κουκουτσέλας, Λάμπης (20’ λ.τρ. Νικηταράς), Παπαοικονόμου, Διάκουλας, Κολιάδης, Μυριαλλής (56’ Ανδρεόπουλος) Κακλαμάνος Αλ.