Ιωνικός- Ιάλυσος 1-1 (Ζωντανά) Τελικό

Δύσκολη αποστολή για τον Ιάλυσο που φιλοξενείτε από τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Παρακολούθησε μέσω του fmtop.gr ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης για την 25λ4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος).

Γήπεδο Νίκαιας (16.00): Ιωνικός- Ιάλυσος 1-1 Τελικό

Καταγγελία μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook έκανε πριν από λίγο ο Ιάλυσος με αφορμή τα όσα έγιναν στο γήπεδο. Διαβάστε:
“Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στο γήπεδο του Ιωνικού. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνουν ζέσταμα οι παίκτες του Ιωνικού που ήδη ήταν στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια μπράβων πήραν τις μπάλες από τους παίκτες μας ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν ζέσταμα και στην συνέχεια ποδοσφαιριστές και μπράβοι ξυλοκόπησαν τους παίκτες μας με μπουνιές και κλωτσιές… ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στο έδαφος!!! Υπάρχουν παίκτες μας που έχουν ματώσει στα μάτια και άλλοι στα χείλη ενώ κάποιων άλλων σκίστηκαν και οι στολές τους. Εικόνες ζούγκλας και τρομοκρατίας επικρατούν αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Ιωνικού!!!”

Διαιτησία: Δρούζας, Νενεκούμης, Γκότσης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παληγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Αργυρίου, Κρητικός, Σάμιος, Τσιμιτσής, Μπερνιδάκης, Νικολέτος, Κατσικιάς
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μαρίνου, Αθανασίου Παντελής, Σπάρταλης, Φονσέκα, Λύρας

30′ Ο Μαρίνου αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Φυλακούρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Το γκολ δεν μέτρησε ακυρώθηκε ως οφσάιτ

Διαμαρτύρεται ο Ιάλυσος. Οριακή η φάση. Ίσως και να καλυπτόταν ο παίκτης

Ημίχρονο

48′ μετά από κόρνερ του Νικολέτου, ο Μπερνιδάκης έκανε την κεφαλιά γύρισμα και ο  Παντελίδης ολομόναχος μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

57′ Εκτελεστής του φάουλ είναι ο Νικολέττος ο οποίος φέρνει τη μπάλα στην περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος βγαίνει και μπλοκάρει ωραία τη μπάλα.

73′  ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ! ο Ρεκλείτης πήγε να κάνει σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Προβατίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο να ανοίξει το σκορ.

76’Φονσέκα εκτελεστής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 0 – 1

Διακοπή στο παιχνίδι διότι υπάρχει μια ένταση μεταξύ των οργανωμένων φίλων του Ιωνικού και των αναπληρωματικών παικτών των γηπεδούχων που κάνουν ζέσταμα εκεί μπροστά τους.

Άρχισε και πάλι το παιχνίδι

83′ ο Κατσίκιας έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα προς την εστία αλλά ο Φυλακούρης έδιωξε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

90′ ο Κατσίκιας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Κρητικός που έμεινε μόνος του στην περιοχή με κεφαλίά έστειλε τη μπάλα στη γωνιά και παρά την προσπάθεια του Παπαδόπουλου αυτή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα

Δέχθηκε γκολ στην μοναδική αδράνεια της άμυνας όπου άφησε ελεύθερο τον Κρητικό.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

91’Κατσίκιας εκτελεί φάουλ προς το πίσω δοκάρι  αλλά ο Ρόβας δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.

Κόκκινη στον παίκτη του Ιωνικο 2 Κίτρινη στον Κατσίκια που την ζητούσε.

Τελικό