“Κλείδωσε” την δεύτερη θέση με πεντάρα μέσα στην Λέρο ο Αντίμαχος

Σε ένα παιχνίδι που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα αφού Αντίμαχος και ΑΕΛ έχουν άψογες σχέσεις, οι «κόκκινοι» επικράτησαν εύκολα με 0-5της ομάδας της Λέρου στο Λακκί στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μπεκιρλάρι (6’,28’) ,Συνεσίου (10’), Πης (83′) και Θωνιάτης (87′) τα γκολ των νικητών.

Η ομάδα του Αντίμαχου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία να πετύχει γκολ με κοντινό πλασέ του Μπεκιρλάρι στο 6ο λεπτό και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Γαβριήλ Συνεσίου έκανε το 0-2 «κλειδώνοντας» ουσιαστική τη νίκη για τους «κόκκινους».

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με τον Άρι Μπεκιρλάρι και πάλι να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο Αντίμαχος έριξε ρυθμό αφού και η ΑΕΛ αγωνιζόταν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και πέτυχε στο τέλος άλλα δύο τέρμαρα με τον Πη στο 83′ και τον Θωνιάτη στο 87′ να διαμορφώνουν το τελικό 0-5.

Διαιτησία: Πατσιαούρας, Βουλγαράκης και Παγώνης.

Συνθέσεις:

Α.Ε Λέρου: Κωστόπουλος, Νικολάου, Καστής, Γιαννουκάς (46′ Ηλίας), Μπάκας, Τσάτσος, Αλεξόπουλος (35′ Βασιλείου), Πέρος, Ζαφειρόπουλος (68′ Κοντογιάννης), Αρινίν, Καράγκιολης

Αντίμαχος: Μιαούδης, Μπεκιρλάρι (66′ Χατζησταμάτης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Συνεσίου, Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου (61′ Πης), Βλαντιμίροφ, Μποιλής (75′ Γιαλεσάκης)

giafkasports.gr