Νίκη- οξυγόνο για Ροδιακό με ήρωα τον Κνιφάτι

Δυνατά στο “κόλπο” της παραμονής παραμένει ο Ροδιακός που επικράτησε με 3-2 του Δαμάγητου στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Λουάϊ Κνιφάτι.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με το σουτ του Σέντη μέσα από την περιοχή, ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, αφού στο 25ο λεπτό ο Κυριακίδης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Θολού.

Μάλιστα με το αυτογκόλ του Συρράκου στο 30′, ο Δαμάγητος έκανε το 1-2 και πήρε το προβάδισμα. Νωρίς στην επανάληψη (47′) ο Καραγιάννης ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της πόλης της Ρόδου.

Στο 58′ ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Κνιφάτι του είπε “όχι” και έμεινε το υπάρχον σκορ.

Το τέρμα του Τσιτσιρή στο 75′ έκανε το 3-2 για τον Ροδιακό και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Κνιφάτι στην συνέχεια έκανε μεγάλες επεμβάσεις. Μάλιστα η ομάδα του από το 78ο λεπτό έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερα, λόγω αποβολής του Βαγιανάκη.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Βασιλείου, Τσέτσος

Συνθέσεις: 

Ροδιακός: Κνιφάτι, Σούλι (61′ Βαγιανάκης), Ζαμαντάκης, Κουλουριώτης, Μάχλης, Τσιτσιρής, Γκρίζης, Γκιζλής, Τσιμπιδάκης, Σέντης (60′ Λιάνι), Ξύπας (79′ Κολωβός)

Δαμάγητος: Στεργενάκης, Μπιλιάς, Αρφαράς (88′ Κεβάνι), Συρράκος, Κοντογιάννης, Πανταζόπουλος, Ξένος (46′ Καλοπέτρης), Τόμπσον, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Ατσίδης (85′ Φλεβάρης)