“Πλήγωσε” τον Ακουσίλαο η ανατροπή του Ευκλή

Προηγήθηκε ο Ακουσίλαος στην αναμέτρηση του Αγίου Σουλά ενάντια στον Ευκλή, αλλά η ομάδα της Σορωνής έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 3-1 και οι Φανενοί έμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενοι πέτυχε στο 12′ ο Παπακωνσταντίνου και η ομάδα του Ξύπα ήταν αυτοί που είχε τον έλεγχο στο πρώτο 45λεπτο και κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Κέρδισε μάλιστα πέναλτι, αλλά ο Παπακωνσταντίνου “νικήθηκε” από τον Σαμολαδά στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

Συνήλθε στην επανάληψη ο Ευκλής και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν τρία τέρματα. Σκόρερ ο Θάνου στο 85′ με σουτ, ο Παυλίδης στο 87′ και ο Σχοινάκης στο 89′ που διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Αχιολάς, Παγώνης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Κορκίδας, Αγγελής, Σφυράκης (55΄Παυλίδης), Μαντικός, Μπερετούλης, Σχοινάκης, Λενιού(86΄Καραμανώλης), Θάνος(89΄Τομάζος), Γεωργαντάς

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Ατσικνούδας(86΄Μπαδιεριτάκης), Καβουκλής, Σάββενας, Κουτσουμπάρης, Παπανικολάου, Τσιγκρήλας, Κώστας, Παπακωνσταντίνου, Παπαθεοδώρου(57΄Νικολίτσης), Κουντουράκης