Πολυβόλο η Κατταβιά

Με πέντε τέρματα (5-0) φιλοδώρησε η Κατταβιά την Ασπίδα Σαλάκου στην αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ. Με τη νίκη αυτή οι κιτρινόμαυροι παραμένουν στο “κόλπο” της πρώτης θέσης σε περίπτωση που κάνουν το 2Χ2 στα εναπομείναντα ματς, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού πρέπει και ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας να μην πάρει βαθμό.

Κουμπιάδης στο 5ο λεπτό με πλασέ, Μήτρου στο 18ο με εύστοχο πέναλτι, και Κούρος στο 43′ με σουτ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πολύ γρήγορα και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 48′ ο Τριπολίτης και στο 60′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 5-0, προτού η Ασπίδα μειώσει σε 5-1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μύρτο στο 70ο λεπτό.

Αποβλήθηκε στο 88′ ο Μήτσου με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο γκολκίπερ της Ασπίδας έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μπερδεμπές, Ορφανός

Συνθέσεις:

Κατταβίας: Παπαβεργής (63′ Μουζακίτης), Κουμπιάδης (61′ Ριζάς), Ανανανιάδης (56′ Πιζήμολας), Ζωάννου, Σπύρου, Νασόπουλος, Κούρος, Μήτρου, Παπαστεργής, Τριπολίτης, Αυγέρης

Ασπίδα: Μητσού, Χατζηκώστας, Μπαϊράμης, Πεϊμανίδης, Κούτρας, Κορκής (53′ Τομπρανίτσι), Ζαράρης, Μύρτω, Σκουλούδης (50′ Διαμαντής), Περούλης (75′ Χατζησάββας), Κουμπέλης