Όρθιος στην… ζούγκλα της Νεάπολης ο Ιάλυσος

Τα όσα έγιναν πριν από την σέντρα του παιχνιδιού Ιωνικός- Ιάλυσος επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι, όπου οι τοξοβόλοι έδειξαν χαρακτήρα και κάτω από αντίξοες συνθήκες πήραν τον βαθμό μετά το τελικό 1-1 στο γήπεδο Νεάπολης.

Μάλιστα ο Ιάλυσος που προηγήθηκε με πέναλτι του Φονσέκα στο 76ο λεπτό θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90′ του επεισοδιακού ματς.

Το φιλμ του αγώνα:

 

30′ Ο Μαρίνου αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο Ιάλυσος σε καλό σημείο. Η μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Φυλακούρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν μέτρησε ακυρώθηκε ως οφ- σάιντ. Διαμαρτύρεται ο Ιάλυσος. Οριακή η φάση.

48′ μετά από κόρνερ του Νικολέτου, ο Μπερνιδάκης έκανε την κεφαλιά γύρισμα και ο  Παντελίδης ολομόναχος μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

57′ Εκτελεστής του φάουλ είναι ο Νικολέττος ο οποίος φέρνει τη μπάλα στην περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος βγαίνει και μπλοκάρει ωραία τη μπάλα.

73′ Πέναλτι για τον Ιάλυσο. Ο Ρεκλείτης πήγε να κάνει σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Προβατίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο να ανοίξει το σκορ.

76’ Ο Φονσέκα εκτελεστής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 0-1

 

83′ ο Κατσίκιας έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα προς την εστία αλλά ο Φυλακούρης έδιωξε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

90′ ο Κατσίκιας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Κρητικός που έμεινε μόνος του στην περιοχή με κεφαλίά έστειλε τη μπάλα στη γωνιά και παρά την προσπάθεια του Παπαδόπουλου αυτή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα

 

91’Κατσίκιας εκτελεί φάουλ προς το πίσω δοκάρι  αλλά ο Ρόβας δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.

Κόκκινη στον παίκτη του Ιωνικο. Δεύτερη κίτρινη στον Κατσίκια που την ζητούσε.

Διαιτησία: Δρούζας, Νενεκούμης, Γκότσης

Συνθέσεις:

Ιωνικός: Παληγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Αργυρίου (62′ Αθανασόπουλος), Κρητικός, Σάμιος, Τσιμιτσής, Μπερνιδάκης, Νικολέτος, Κατσικιάς

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μαρίνου, Αθανασίου Παντελής (72′ Πλύγκος), Σπάρταλης, Φονσέκα (88′ Μαθιός), Λύρας (51′ Κορνελάτος)