Άνετη νίκη με fair play από τον Αστέρα Μασσάρων

Εύκολο πρωινό είχε σήμερα ο Αστέρας που επικράτησε με 4-0 του Καλυμνιακού (!) σε εξ αναβολής αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Μασσάρων. Fair play από τους Μασσαρενούς που κυκλοφορούσαν την μπάλα, χωρίς να επιτίθονται στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η αποστολή των Καλύμνιων αγωνίστηκε χθες με τον Ηρακλή στην Λάρδο και έμεινε στο νησί μας για να “βγάλει” την… υποχρέωση! 

Απο την μεριά τους οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ νωρίς τρεις φορές και εν συνέχεια, κατόπιν εντολής του προπονητή τους, Σάββα Σταυρίδη, σταμάτησαν να επιτίθονται και απλά κυκλοφορουσαν την μπάλα.

Το σκορ άνοιξε ο Πατσιαούρας στο 2ο λεπτό με πλασέ μέσα απο την περιοχή και ο Πλαγγέτης στο 4′ και το 8′ με σουτ μέσα και έξω απο την περιοχή αντίστοιχα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Νεαρά παιδιά πήραν αρκετό χρονο συμμετοχής σε ακόμα ενα φετινό ματς των κυανόλευκων και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 70′ από κοντά ο Διονυσιακόπουλος.

Διαιτησία: Μπαρχαρίδης, Διακοφιλιππής, Μπέκας

Συνθέσεις: 

Αστέρας: Μαρίνοφ, Λαγοπάτης, Φωτάρας, Μπάρτζος (5′ Κρητικός), Μπαϊρακτάρης (10′ Χατζημανώλης Μάριος), Χατζημανώλης Απ. (15′ Σκούμβρος), Λούππος, Διονυσιακόπουλος, Αλιάϊ, Πατσιαβούρας, Πλαγγέτης

Καλυμνιακός: Κοκκινίδης, Σίμος, Κλάψας, Κούλιας, Κλειδαράς, Κασιώτης, Τρικοίλης