Με Ρουμελιώτη και Καραντάσιου ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Για μια ακόμη φορά ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου! Φέτος θα είναι ο χορηγός Αθλοθέτης, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στα βραβεία των μεγάλων πρωταγωνιστών όλων των κατηγοριών σε όλους τους αγώνες της 17ης Απριλίου 2016.

«Αποφασίσαμε να στηρίξουμε και φέτος, όπως και πέρυσι, τον 3ο Μαραθώνιο που διεξάγεται στο νησί μας «Roads to Rhodes Marathon» στις 17 Απριλίου. Φέτος, έχουμε την τιμή να είμαστε ο Αθλοθέτης του Μαραθωνίου, αναλαμβάνουμε δηλαδή την ευθύνη των βραβείων.
Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ενεργά, τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης, όσο και επίπεδο αθλητισμού, καθώς η εταιρία μας θα εκπροσωπηθεί από μία μικρή ομάδα εργαζομένων που θα τρέξουν στον Μαραθώνιο!
Πιστεύουμε στον αθλητισμό, πιστεύουμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας, και θα στηρίζουμε πάντα δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και αναδεικνύουν το νησί μας», γράφει σχετικά ο Όμιλος Χατζηλαζάρου στην σελίδα του κοινής δικτύωσης.
«Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ σοβαρή και ουσιαστική», είναι η άποψη του κ. Σταμάτη Χατζηλαζάρου, εκ μέρους της ιδιοκτησίας του Ομίλου. «Ο Μαραθώνιος είναι σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας και πρέπει να καθιερωθεί, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και συν όλα τα άλλα, να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα υγεία. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια για το καλό της Ρόδου και όλων μας», είπε ακόμη ο κ. Χατζηλαζάρου.
ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ
Το αγαπημένο ζευγάρι από το χώρο του βόλεϊ, Βάσω Καραντάσιου και Νίκος Ρουμελιώτης θα δώσουν το παρόν στο 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του μπητς βόλεϊ και ο σύζυγος της, ολυμπιονίκης στο βόλεϊ το 2004 (πέμπτος με την Εθνική ομάδα), για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστούν στο αγώνισμα των 5.000μ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ., 5.000μ., και 1.000μ. θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 10 Απριλίου 2016.
Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com ήνα προμηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εγγραφείτε είτε με μετρητά στο γραφείο του ΣΕΓΑΣ, Ώρες: 10:00-14:00, Βύρωνος 1 Ρόδος, στο στάδιο του Διαγόρα. Τηλ 22410 30145.
Είτε συμπληρώστε την αίτηση ανάλογα με τον αγώνα της επιλογής σας, και αφού κάνετέ την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην ALPHA BANK.
IBAN GR 9301407780778002101098796, στείλτε την συμπληρωμένη αίτηση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης: με email
στο: info@roadstorhodes.com ή με φαξ στο: 2241030145.
Για ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων συμβουλευτείτε την προκήρυξη για το κόστος συμμετοχής ή την ομαδική δήλωση συμμετοχής.Λήξη προθεσμίας εγγραφών 10 Απριλίου 2016.
Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και από το γραφείο Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, δίπλα από το “Ήχος και Φως” .
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί μόνο μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού.
-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.