“Κλείδωσε” την παραμονή ο Ακουσίλαος

Χάρις το γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Ατσικνούδας, ο Ακουσίλαος επικράτησε με 1-0 του Ροδιακού, εξασφάλισε την παραμονή του στην Β’ κατηγορία και… άφησε την ομάδα της Ρόδου να παλέψει στην τελευταία “στροφή” του τίτλου για να πετύχει το ίδιο.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, αφού αυτό που ενδιέφερε τις δύο ομάδες ήταν το αποτέλεσμα για να καταφέρουν να… σώσουν την παρτίδα.

Όπως εξελισσόταν το ματς, φαίνονταν πως η ομάδα που θα κατάφερνε να σκοράρει πρώτη, θα ήταν και αυτή που θα έπαιρνε το τρίποντο.

Το γκολ προήλθε από στημένη μπάλα, όταν ο Παπανικολάου εκτέλεσε φάουλ στο 75′ και ο Ατσικνούδας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Προσπάθησε για την ισοφάριση ο Ροδιακός και έφτασε κοντά σ’ αυτήν, αλλά ο Κοντογιάννης είπε “όχι” στο 88′ στο σουτ του Κουλουριώτη και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Σαρρής, Βασίλας

Συνθέσεις:

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Καβουκλής, Ατσικνούδας (88΄ Μπαδιεριτάκης), Σάββενας, Κουτσουμπάρης, Παπανικολάου, Τσίγκρηλας, Παπαθεοδώρου (64΄ Κώστας), Παπακωνσταντίνου (91΄ Ντελλάκης), Κουντουράκης, Νικολίτσης

Ροδιακός: Κνιφάτι, Σούλη (83΄ Στεργιάδης), Ζαμαντάκης, Κουλουριώτης, Μάχλης, Τσιτσίρης, Γκρίζης, Λιάνη, Τσιμπιδάκης, Σέντης, (51΄ Πουλής), Ξύπας (68΄ Χαλκιάς)