Κρατάει το απόλυτο εντός έδρας ο Αντίμαχος

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (κυρίως στο πρώτο μέρος που είχε εξαιρετική κυκλοφορία) ο Αντίμαχος επικράτησε με 5-0 του Ηρακλή Μαριτσών για την 32η αγωνιστική. Μπεκιρλάρι (2), Συνεσίου, Χατζησουλεϊμάν και Σκαλέρης τα γκολ των νικητών με τον τελευταίο να σκοράρει και να αφιερώνει το γκολ στους δύο γιους του που ήταν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν σε μια όμορφη στιγμή στο γήπεδο της Αντιμάχειας.

Εικόνα

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο Αντίμαχος πήρε προβάδισμα στο σκορ αφού στο 12ο λεπτό ο Πης έκανε την κάθετη πάσα και ο Μπεκιρλάρι που βρέθηκε απέναντι απ’ τον Θέμελη πλάσαρε για το 1-0. Παπανικολάου και Ιωαννίδης απείλησαν και στο 21’ ο Συνεσίου με δυνατό σουτ έπειτα από ωραία σέντρα του Χατζησουλεϊμάν έκανε το 2-0 .

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν ιδανικά, είχαν τον απόλυτα έλεγχο του αγώνα και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους πέτυχαν και τρίτο γκολ όταν μετά μπαλιά του Βλαντιμίροφ στην πλάτη της άμυνας ο Μπεκιρλάρι πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Θέμελη για το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους με τα Μαριτσά να έχουν δοκάρι στο 45’ σε εκτέλεση φάουλ του Λενιού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αντίμαχος πέτυχε και τέταρτο γκολ με ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ με το εξωτερικό απ’ τον Χατζησουλεϊμάν και στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το τελικό σκορ με τον Σκαλέρη στο 76’ να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει τον Θέμελη για το 5-0 πανηγυρίζοντας το γκολ με τους γιους του.

 

12′ ΓΚΟΛ!! Ωραία κάθετη πάσα του Πη στον Μπεκιρλάρι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Θέμελη και τον πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή του γωνία για το 1-0.

15′ Παράλληλη συρτή σέντρα του Ιωαννίδη από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει άουτ.

17′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Παπανικολάου κατέβασε ωραία στην περιοχή έκανε τον σουτ με τον Θέμελη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

19′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Θέμελη.

21′ ΓΚΟΛ!! Ο Χατζησουλειμάν έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Συνεσίου κατέβασε ωραία την μπάλα στα αριστερά και με δυνατό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Θέμελη για το 2-0.

44′ ΓΚΟΛ!! Ωραία μπαλιά του Βλαντιμίροφ στην πλάτη της άμυνας, ο Μπεκιρλάρι πρόλαβε την έξοδο του Θέμελη και πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 3-0.

45′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λενιού, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μιχαλάκη.

47′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Χατζησουλειμάν από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Θέμελη για το 4-0.

75′ Σέντρα του Χατζησταμάτη, κεφαλιά του Σκαλέρη η μπάλα πέρασε άουτ.

76′ ΓΚΟΛ!! Ο Σκαλέρης πίεσε τους αμυντικούς, έκλεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θέμελη  για το 5-0.

82′ Δυνατό σουτ του Μάργαρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μιχαλάκη.

84′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Χατζησταμάτη το σουτ του οποίο πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Θέμελη.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας, Αλέκος και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Aντίμαχος: Μιχαλάκης, Καράλιαμης (50′ Χατζησταμάτης), Ιωαννίδης (46′ Γιαλεσάκης), Παπανικολάου, Συνεσίου, Ανδρογιώργης, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλειμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Μποιλής (57′ Σκαλέρης).

Ηρακλής Μαριτσών: Θέμελης, Καρίκης Γ.Σ. (69′ Βασιλώττος), Λενιού, Τσούφιος, Κρητικός, Παπακωνσταντής, Καρίκης Γ.Δ., Παππάς, Στεφανάκης, Αγγελόπουλος (80′ Μάργαρης), Κώτσος.

giafkasports.gr