Πολυβόλο στην επανάληψη ο Καλυμνιακός

Με το εντυπωσιακό 6-0 επικράτησε της Δόξας Ψίνθου που ταξίδεψε στην Κάλυμνο με πολλές απουσίες ο Καλυμνιακός στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.  Οι Καλύμνιοι είχαν την πρωτοβουλία απ’ την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και κατάφεραν να πετύχουν έξι τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κοκκινίδη (2), Κλειδαρά (2), Τρικοίλη Γ. και Κλάψη.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη απ’ την αρχή του πρώτου μέρους και πίεσαν κυρίως απ’ τα πλάγια για να πετύχουν κάποιο τέρμα με τον Κλειδαρά και Κοκκινίδη να βρίσκονται αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά να μην μπορούν να νικήσουν τον Ηλία με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ότι δεν έκανε στο πρώτο, το έκανε στο δεύτερο ο Καλυμνιακός αφού μόλις στο 46’ ο Κοκκινίδης έκανε το 1-0 με τον Κλειδαρά τρία λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να πετυχαίνει το 2-0. Πλέον οι Καλύμνιοι είχαν ρυθμό και ευστοχία και στο 52’ ο Γιώργος Τρικοίλης έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Καλυμνιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αφού ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς και με τέρματα απ’ τους Κλάψη, Κλειδαρά και Κοκκινίδη πανηγύρισε τη νίκη με 6-0.

Κορυφαίοι

Κλειδαράς, Κοκκινίδης και Τρικοίλης Γ. οι κορυφαίοι του Καλυμνιακού, από πλευράς Ψίνθου ξεχώρισαν οι Καρίκης και Τσούλλος.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Ωραιόπουλος, Στάμος και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός:  Λελέκης, Κανέλλης, Κουλλιάς (71’ Χουρδάς), Κασιώτης (68’ Κάννης), Καμπούρης, Τσαγκάρης, Τρικοίλης Γ., Κοκκινίδης, Τρικοίλης Σ. (55’ Κλάψης), Κλειδαράς, Φράγκος

Δόξα Ψίνθου: Ηλίας, Κωστομοίρης Β, Ορφανός Χ, Τσακίρης, Μαχραμάς Ν, Μαχραμάς Δ, Χατζηνικόλας, Κυριαζής (60΄ Κοντογιωργάκης), Τσούλλος, Καρίκης, Στελλάς

Giafkasports.gr