Άνετα με “καυτό” Παυλίδη η Ρόδος

Εύκολο έργο είχε η Ρόδος στην σημερινή αναμέτρηση ενάντια στην ουραγό ΑΕ Λέρου. Τα ελάφια επικράτησαν με 5-0 στο ματς του Δημοτικού Στάδιου, με τον Τάσο Παυλίδη να σκοράρει και τα πέντε τέρματα της ομάδας του.

Μόλις 2 λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αρχοντούλης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχής και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από το οποίο ευστόχησε για το 1-0 ο Παυλίδης.

Από κοντά ο ίδιος παίκτης στο 25′ έκανε το 2-0, έπειτα από γύρισμα που πραγματοποίησε ο Ιμεραλιλάϊ. Ασταμάτητος ο Παυλίδης, στο 35′ αξιοποίησε την μπαλιά του Δελαπόρτα και σημείωσε το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Ρόδος έριξε… ταχύτητα, σεβόμενη τον αντίπαλο και το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά… βρήκε άλλα δύο τέρματα.

Σκόρερ ο Παυλίδης που έφτασε τα 35 συνολικά στο πρωτάθλημα. Από νέα ασίστ του Δελαπόρτα στο 69′ έκανε το 4-0 και στο 80′ διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αχιολάς, Καραγιάννης, Τσιβίτης

Συνθέσεις:

Ρόδος: Ράτζα (46′ Γιαννούλης), Ιμεραλιλάϊ, Καμπούρης, Καλημέρης (46′ Μπιγκό), Θεοδοσίου, Αρχοντούλης, Νικήτας, Δελαπόρτας, Αξιώτης (46′ Κουρέττα), Ευγενικός, Παυλίδης

Λέρος: Ταχιράϊ, Αλεξόπουλος, Πιτσικόλης, Βασιλείου, Λιοπίρης, Τσάτσος, Βλάχος, Πέρος, Σούλος, Μεραμπελιώτης, Μαρκόπουλος