Ιάλυσος- Ηρόδοτος 2-1 (Ζωντανά) Τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Τον Ηρόδοτο υποδέχεται στο Οικονομίδειο ο Ιάλυσος για τα προημιτελικά του θεσμού και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τγβ εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οικονομίδειο (16:00): Ιάλυσος- Ηρόδοτος 2-1 Τελικό

80′ ο Πλύγκος έκανε το σουτ με δύναμη έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Σταυλάς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1!

76′ μετά από ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Μαθιός πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και από πολύ πλάγια θέση, πέρασε τη μπάλα στην κλειστή γωνιά και έκανε το 1 – 1!

72′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μαθιός πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Μήτρου έπεσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνιά και μπλόκαρε τη μπάλα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο!

68′ ο Ρεκλείτης πάσαρε στον Σπάρταλη μέσα στην περιοχή. Αυτός με πλάτη στην εστία, γύρισε ωραία το σώμα του και σούταρε, η μπάλα κάπου βρήκε και βγήκε κόρνερ.

66′ Εντυπωσιακή απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Ηροδότου. Ο Μαρίνου εκτέλεσε αλλά πάνω στο τοίχος. Η μπάλα στρώθηκε στον Σταυλά που σούταρε αμέσως αλλά ο Μήτρου με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ.

 62′ Σέντρα στην περιοχή  με τον Ιάλυσο να φωνάζει ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπαλάφα αλλά ο διαιτητής και πάλι άφησε το παιχνίδι

60′ ο Αντώνης Αθανασίου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, απέφυγε έναν αντίπαλο αλλά αντί να σουτάρει πάσαρε στον Λύρα ο οποίος έκανε μια τρίπλα και στη συνέχεια έχασε τη μπάλα

53′ Φάουλ για τον Ιάλυσο από τα αριστερά.  Όλος ο Ηρόδοτος μέσα στην περιοχή. Εκτελέστηκε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ για τους γηπεδούχους

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

  ΓΚΟΛ 0 -1  ο Μωραίτης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα μέσα στην περιοχή του Ιάλυσου, δεν μπόρεσε να διώξει κανείς και ο Γενιτσαρίδης με ένα γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα!

Φάουλ για τον Ηρόδοτο σε επικύνδινο σημείο έξω από την περιοχ

34 Πολύ καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο που χτυπάει και πάλι στην κόντρα.

  ο Ιβάνοφ μετά από αντεπίθεση έκανε μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον αφρούρητο Ζαφείρη ο οποίος πήγε να πλασάρει αμέσως αλλά έπιασε περισσότερο …αέρα και η μπάλα έφυγε άουτ!

 

31′ Ο Σπάρταληβς μπήκε στην περιοχή αλλά ο Χαρίτος έβαλε ωραία το σώμα του, κέρδισε τη μπάλα και την έστειλε να περάσει πλάγιο.

 

 27′ ο Σταυλάς έκανε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα διέγραψε μια περίεργη τροχιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

25′ Απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ο Ιάλυσος. Έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, την κυκλοφορεί καλά αλλά ακόμα δεν μπορεί να βρεί τον ελεύθερο διάδρομο.

 

18′ Ο Μαθιός σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή,πήγε να “σπάσει” τη μπάλα στον Σπάρταλη αλλά και πάλι πρόλαβε η άμυνα του Ηροδότου.

 

17′ Αντεπίθεση για τον Ηρόδοτο με τον Προβιδάκη να κάνει μια βαθιά μπαλιά πολύ δυνατά όμως με αποτέλεσμα να ελέγξουν εύκολα οι του Ιάλυσου.

 

εκτέλεσε ο Παφιάκης μέσα στην περιοχή χαμηλά για τον Ρεκλείτη ο οποίος πάσαρε και πάλι στον Παφιάκη που έκνε τη σέντρα και ο Γενιτσαρίδης με κεφαλιά πέταξε και πάλι τη μπάλα κόρνερ.

 

13′ ο Αντώνης Αθανασίου έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

10′ Αλλάζουν πάσες οι παίκτες του Ιάλυσου αλλά ο Σταυλάς δεν προλαβαίνει να συγκρατήσει τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου. Πλάγιο για τον Ηρόδοτο.

 

 5′ μετά από αντεπίθεση, ο Ζαφείρης πήρε τη μπάλα στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε.

Διαιτησία : Γκάμαρης, Κορτέσης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

ΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Χχειμωνέττος  Χειμωνέττος, Π. Αθανασίου, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Α. Αθανασίου, Σπάρταλης, Μαθιός, Μαρίνου (Στον πάγκο οι Παπαδόπουλος, Σαχίνης, Κορνελάκης, Πλύγκος, Καμβύσης, Λύρας και Βολονάκης)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μήτρου, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβιδάκης,Ιβάνοφ, Μωραίτης, Σισκάκης, Ζαφείρης, Χατζηβασίλης (Στον πάγκο οι Γιακουμής, Καμπούρης,  Μεταξάκης, Αχιλέας, Μαράκης, Μαυρομάτης