Ανακοίνωση απάντηση Ιάλυσου στην Τριγλία: “Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σήμερα στο διαδίκτυο την σκληρή κατά πολλούς –φαντασιόπληκτη κατά τους περισσότερους- ανακοίνωση της διοίκησης της Τριγλίας Ραφήνας.

Αξιότιμοι κύριοι,

Στην επιστολή σας αποκαλείτε ως κοινούς «εγκληματίες» τους ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου. Δε σας κρύβουμε ότι συμμεριζόμαστε πλήρως τον όρο «εγκληματίες» μιας και είναι αυτοί που δύο φορές τη φετινή σεζόν «σκότωσαν» ότι όνειρα είχατε. Μία τελειώνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες σας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League 2 και μια αποκλείοντας σας από τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Παρακάτω αναφέρεται περί του ήθους της ομάδος σας όταν είναι γνωστή, σε όλη την Ελλάδα, η τιμωρία σας με χρηματικό πρόστιμο 2500ευρώ και ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα όσα συνέβησαν «ηθικά-πολιτισμένα-αθλητικά», στον αγώνα με τον Φωστήρα την 21η Φεβρουαρίου 2016 από εσάς στην «εκκλησία-έδρα» σας και βέβαια αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της δικής σας ακαδημίας, που κατά τα λεγόμενα σας, προωθείτε. Επίσης αναφέρεστε στην εντεταλμένη υπηρεσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου. Και πάλι θα συμφωνήσουμε μαζί σας, μιας και η εντεταλμένη υπηρεσία που είχαν, ήταν η ομάδα του Ιάλυσου να διεκδικήσει επάξια το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος στον τελικό, αποκλείοντας την ομάδα σας και στέλνοντας σας στη Ραφήνα με την πικρία.

Για τα περί διαιτησίας, όπως εσείς αναφέρεται, καλό θα ήταν να διαβάσετε το φύλλο αγώνα καθώς φαίνεται η μνήμη σας, λόγω του αποκλεισμού, λειτουργεί επιλεκτικά. Μήπως, λέμε μήπως, ήταν η ομάδα μας με τις τριπλάσιες κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη, στο 103’ της παράτασης, μένοντας με δέκα παίχτες?

Τέλος τα περί ντροπής του νησιού της Ρόδου, καλό θα ήταν να μάθετε γιατί απ ’ότι φαίνεται δεν γνωρίζετε, ‘’ότι ντροπή για εμάς τους νησιώτες δεν είναι να χάνουμε μαχόμενοι, αλλά να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια’’, όπως μάλλον εσείς θα θέλατε, για να δώσετε το χέρι και να πείτε συγχαρητήρια μετά τιμών και επιστολών.

Υ.Γ Προς απόδειξη των περί ήθους και του ευ αγωνίζεσθε θα θέλαμε επισήμως και δημοσίως να σας προσκαλέσουμε στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, στον όποιο και συμμετέχουμε, ως επίσημους προσκεκλημένους του ΓΑΣ Ιάλυσος, για να παρακολουθήσουμε μαζί αυτή τη γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση

Δ.Σ ΓΑΣ Ιάλυσος