“Έκλεισε”… Αστεράτος την σεζόν

Μια φοβερή σεζόν για τον Αστέρα έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα των Μασσάρων επικράτησε με 4-2 του Καλυμνιακού στο γήπεδο ΕΑΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση που έγινε… δύο φορές.

Στο ματς οι κυανόλευκοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη και το έκαναν σκοράροντας τέσσερις φορές, ενώ για ακόμη ένα ματς ο Σάββας Σταυρίδης χρησιμοποίησε αρκετά νεαρά παιδιά.

Μετά από 30 λεπτά αγώνα ο Αλιάϊ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0, ενώ ο Πλαγγέτης στο 40′ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη επιτεύχθηκαν δύο γρήγορα τέρματα. Αρχικά ο Αστέρας με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πλαγγέτη στο 48′ έκανε το 3-0 και στο 60′ ο Κλειδαράς μείωσε σε 3-1.

Στο 75ο λεπτό ο Πλαγγέτης με χατ- τρικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα (85′) ο Κοκκινίδης.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Παγώνας, Τσιβίτης

Συνθέσεις:

Αστέρας: Τόππος, Φωτάρας, Κούτρης (70′ Κρητικός Μ.), Μπαϊρακτάρης, Μπάρτζος, Λούππος Ε. (55′ Χατζημανώλης Μ.), Χατζημανώλης Απ., Μίρτσεφ, Λούππος Μ. (80′ Σκούμβρος), Αλιάϊ, Πλαγγέτης

Καλυμνιακός: Έλληνας, Φράγκος, Χουρδάς, Τρικοίλης Σ., Τρικοίλης Κ., Κοκκινίδης, Ζερβός, Κάννης, Κλειδαράς, Στεργίου, Σίμος