Φουλ επίθεση ΓΓΑ προς την ΕΠΟ

Η κόντρα του υφυπουργείου με την ΕΠΟ μαίνεται με αφορμή την απόφαση για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου. Οι συνεργάτες του Σταύρου Κοντονή απάντησαν στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, αλλά και τα όσα υποστήριζαν ότι ο πρόεδρος της, Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε στα τηλεφωνήματα του που έγιναν οι άνθρωποι του υφυπουργείου αναφέρουν ότι η ομοσπονδία «έχει καταστήσει το ψέμα ως επιστήμη της».

Τονίζουν –μάλιστα- ότι έχουν αρχείο με όλες τις κλήσεις που έχουν κάνει προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ, ενώ υπενθυμίζουν και την έντονη ενόχληση του υφυπουργού στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να μιλήσει με τον Γιώργο Γκιρτζίκη παρά τις προσπάθειες που έκανε και ο ίδιος.

Τέλος, οι συνεργάτες του Σταύρου Κοντονή διευκρινίζουν και τους λόγους για τους οποίους ο υφυπουργός αποφάσισε να αναβληθεί για τις επόμενες δέκα ημέρες ο τελικός. Τονίζουν ότι αυτό συνέβη γιατί θα μετά από το χρονικό διάστημα αυτό «θα έχει εκτονωθεί η κατάσταση και θα έχουν πέσει οι τόνοι» και πως το κλίμα θα είναι καλύτερο και όχι τέτοιο που θα εγκυμονεί κινδύνους.

sport-fm.gr