Πλησιάζει στο νησί μας το final-4

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι συζητήσεις για την ανάληψη και επίσημα από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος του φάιναλ-φορ πρωταθλήματος στο μπάσκετ με καρότσι. Η Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. έχει αποστείλει στην ομάδα μας, όλα όσα θα χρειαστούν για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από 10 έως 12 Ιουνίου. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας σε καθημερινή βάση ασχολούνται με όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του φάιναλ-φορ και μάλιστα εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. κ. Γιώργο Κούζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Διακογεωργίου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να αναλάβει η Περιφέρεια και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τη σπουδαία αυτή διοργάνωση για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Περιφερειάρχης γνωστός για την ευαισθησία του και την αγάπη του στο σωματείο μας και ο πρόεδρος του συλλόγου μας, ήδη ξεκίνησαν τις διαδικασίες ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για την ανάληψη των αγώνων από 10 έως 12 Ιουνίου στο «Βενετόκλειο». Εφόσον όλα πάνε καλά, για πρώτη φορά το νησί μας θα φιλοξενήσει μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση, σε μία πραγματικά τεράστια γιορτή για τον αθλητισμό.
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ… ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ
Τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχουν πιάσει ήδη δουλειά με απώτερο στόχο την καλύτερη οργάνωση του φάιναλ-φορ. Άλλωστε σε περίπτωση που η ομάδα μας αναλάβει την τελική φάση, θα έχει μπροστά της λιγότερο από ένα μήνα για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να υποδεχθεί τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, αλλά και τα μέλη της Ομοσπονδίας. Όπως είναι εύλογος, ο στόχος και το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου είναι να δουν το «Βενετόκλειο» κατάμεστο από κόσμο και να μην «πέφτει» στην κυριολεξία καρφίτσα. Άλλωστε αυτό θέλουν και οι αθλητές της ομάδας μας, που ανυπομονούν να παίξουν σε τελικούς στο κατάμεστο «Βενετόκλειο». Αύριο το πρωί (στις 11:00) ο πρόεδρος του συλλόγου μας Κάλλιστος Διακογεωργίου θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους του γραφείου φυσικής αγωγής, τον Αντώνη Παπαγεωργίου, το Νίκο Μαντικό και τη Δέσποινα Χατζηδιάκου. Η στήριξη τους είναι δεδομένη, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου μας θα έχουν συναντήσεις με όλα τα σωματεία του νησιού ώστε στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ με καρότσι να μην λείψει κανείς.
ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αύριο στις 18:00 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με βασικά θέματα συζήτησης τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς και την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου. Καλούνται να δώσουν το «παρών» όλα τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, ενώ φυσικά θα γίνει συζήτηση και για το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00
Το προσεχές Σάββατο στις 19:00 πρόκειται να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και τον Άτλαντα Αθηνών, στο πλαίσιο της 8 ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι. Η ομάδα μας, μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου Πάτρας με 74-20 θα φιλοξενήσει τους Αθηναίους και θέλει να κάνει το 3 στα 3 μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (κόντρα σε Άτλαντα, Π.Α.Σ.Κ.Α. και Μαρούσι) για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση της στην τελική φάση του πρωταθλήματος, που πιθανότατα θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Βενετόκλειο».